Μητέρα της Πισπιρίγκου: «Έχει φάει μπουνιές, της λένε "πο#τ@ν% ομολόγησε"» (vids)

Newsroom
Μητέρα της Πισπιρίγκου: «Έχει φάει μπουνιές, της λένε "πο#τ@ν% ομολόγησε"» (vids)
Η μητέρα της Ρούλας απαντά ζωντανά για τον ισχυρισμό της κόρης της ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου καταγγέλλει πως πως έχει φάει πολύ ξύλο από αστυνομικούς στην ΓΑΔΑ, κάτι που ανέφερε και η μητέρα της στην εκπομπή του Star, «Αλήθειες με την Ζήνα».

«Η Ρούλα όταν τη συνέλαβαν της είπαν ότι το βράδυ θα την έχουν αφήσει από την Ασφάλεια. Αυτό δεν συνέβη. Ανέβηκα στην Αθήνα και είδα το παιδί μου χτυπημένο. Στο πρόσωπο είχε φάει μπουνιές. Τα πλευρά της είναι κατάμαυρα, δεν μπορεί να σηκωθεί να σταθεί. Δεν κοιμάται, δεν τρώει. Τι συμπεριφορά είναι αυτή και από ποιον. Γιατί;» είπε χαρακτηριστικά στο STAR.

«Είχε φάει μπουνιές. Της τραβάγανε τα μαλλιά και της έλεγαν "πουτ@@@ ομολόγησε", "δεν το έκανα" έλεγε εκείνη. Μέχρι τελευταία στιγμή, κι εγώ είμαι σίγουρη και η οικογένειά μου, γιατί το έχω μεγαλώσει αυτό το παιδί με χίλια δυο ζόρια. Ήμουνα μάνα και πατέρας και ξέρω πολύ καλά ότι αυτό το παιδί, για τα εγγόνια που έφυγαν, ακόμα έπεφτε στα πατώματα. Σας παρακαλώ...» πρόσθεσε η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Στην ίδια εκπομπή μίλησε και η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα, η οποία είπε «κατάλαβα ότι είναι ταλαιπωρημένη, φαινόντουσαν τα τραβήγματα στα μαλλιά».

«Τη ρωτήσαμε αν την χτύπησαν, από φόβο δεν μας απαντούσε αλλά έδειχνε με τα μάτια τα σημεία γιατί φοβόταν τους αστυνομικούς. Εγώ θα το κυνηγήσω μέχρι τέλους» πρόσθεσε η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου.