Τρομακτικό video από τα Λιμανάκια: Έκανε ελιγμούς και έβγαινε στο αντίθετο ρεύμα (vid)

Newsroom
Τρομακτικό video από τα Λιμανάκια: Έκανε ελιγμούς και έβγαινε στο αντίθετο ρεύμα (vid)
Ο οδηγός ενός παλιού, αλλά φτιαγμένου αυτοκινήτου, έκανε ελιγμούς, βγαίνοντας στο αντίθετο ρεύμα, με αποτέλεσμα να περνάει δίπλα από τα άλλα οχήματα.

Ένα video που δείχνει την έλλειψη οδηγικής παιδείας από τα Λιμανάκια, έφερε στην δημοσιότητα το site notiareport.gr.

Σε αυτό διακρίνεται ο οδηγός ενός παλιού, αλλά με πολλές βελτιώσεις, οχήματος να κάνει ελιγμούς στα λιμανάκια, παίζοντας την ζωή του, αλλά και την ζωή των άλλων οδηγών, κορόνα-γράμματα.

Και αυτό γιατί όπως μπορείτε να δείτε στο video διάρκειας 35 δευτερολέπτων, ο παραλιακός δρόμος που συνδέει την Βουλιαγμένη με την Βάρκιζα είχε κανονικά κίνηση. Κάτι που είχε ως αποτέλεσμα, κατά την διάρκεια της επίδειξης των οδηγικών ικανοτήτων του, να βγαίνει αρκετές φορές στο αντίθετο ρεύμα και να περνάει πολύ κοντά από τα αυτοκίνητα που περνούσαν από εκεί. Μάλιστα, πήγαινε πάνω-κάτω, αυξάνοντας τις πιθανότητες του ατυχήματος, ενώ σε κάποια φάση φαίνεται να χάνει τον έλεγχο και να βγαίνει εκτός πορείας, αλλά τελικά ο ιδιοκτήτης του Ι.Χ κατάφερε να το... μαζέψει.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα: «Σύμφωνα με τα στοιχεία για το 2021, στο Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης σημειώθηκαν 24 τροχαία, από τα οποία τέσσερις συνάνθρωποι μας άφησαν την τελευταία τους πνοή στο οδόστρωμα και 17 άτομα τραυματίστηκαν σοβαρά. Ουσιαστικά, στην περιοχή σημειώνονται κάθε μήνα, δύο τροχαία. Σε αυτό το στατιστικό στοιχείο, δεν συμπεριλαμβάνονται τα «απλά» τροχαία στα οποία σημειώνονται μόνο υλικές ζημιές»