Ο Καρράς έλεγε στους γιατρούς: «Δεν υπάρχει να μην τραγουδήσω, κάντε γρήγορα» (vids)

Newsroom
Ο Καρράς έλεγε στους γιατρούς: «Δεν υπάρχει να μην τραγουδήσω, κάντε γρήγορα» (vids)
Ο Βασίλης Καρράς παρά το πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε επέστρεψε στο κέντρο διασκέδασης για να εμφανιστεί στο κοινό του.

Μια ξαφνική αδιαθεσία ταλαιπώρησε το απόγευμα του Σαββάτου (26/3) τον Βασίλη Καρρά και παρότι μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο της Κρήτης, όταν του χορηγήθηκε ορός και φαρμακευτική αγωγή για το στομάχι του, ζήτησε να επιστρέψει στο κέντρο διασκέδασης για να εμφανιστεί στους θαυμαστές του.

«Δεν υπάρχει περίπτωση να μην πάω. Τόσος κόσμος περιμένει να δουλέψει μαζί με μένα και δε θα τον “κρεμάσω”. Επίσης δεν θα απογοητεύσω τον κόσμο που έχει κλείσει ήδη να έρθει στο μαγαζί να μας δει. Κάντε ότι πρέπει να κάνετε γρήγορα», έλεγε στους γιατρούς και φαίνεται πως δεν τους άφησε περιθώρια.

Ο τραγουδιστής ανέβηκε στην πίστα με τις «πεταλούδες» στο χέρι ολοκλήρωσε το πρόγραμμά του και είχε άπειρο κέφι, ενώ τραγούδησε μέχρι τα ξημερώματα, οπότε και επέστρεψε στο Νοσοκομείο για να συνεχίσει την θεραπεία του και να πάρει το εξιτήριό του.

Ο Βασίλης Καρράς έφυγε νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής (27/3) από το Βενιζέλειο Νοσοκομείο και ακολούθως αναχώρησε για την Θεσσαλονίκη, όπου βρίσκονται οι θεράποντες γιατροί του, προκειμένου να συνεχίσει εκεί την ιατρική του παρακολούθηση.