Άνδρας απάντησε σε κλήσεις από τη δουλειά ενώ ήταν σε πρώτο ραντεβού: «Είναι αστείο αυτό;» (vid)

Newsroom
Άνδρας απάντησε σε κλήσεις από τη δουλειά ενώ ήταν σε πρώτο ραντεβού: «Είναι αστείο αυτό;» (vid)
Μια Tik Toker «δίχασε» τους χρήστες της πλατφόρμας, λόγω του ραντεβού της.

Μια κοπέλα δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Tik Tok στιγμές από το ραντεβού της, όπου ο άνδρας που την συνόδευε απάντησε σε δύο κλήσεις από την δουλειά ενώ καθόταν στο τραπέζι μαζί της.

Η Kelcey αναρωτιέται στο βίντεό της αν είναι «αστείο», το γεγονός πως ο συνοδός της αποφάσισε να απαντήσει σε επαγγελματικό τηλεφώνημα δυο φορές. Στο βίντεο, ακούγεται ο άντρας να συζητά για διάφορα υλικά, όπως ένα πιο χοντρό υλικό ή βινύλιο.

Η κοπέλα περιμένοντας να τελειώσει εκείνος το τηλεφώνημά του, αποφάσισε να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία να καταγράψει την εμπειρία και να τη μοιραστεί διαδικτυακά.

Μάλιστα έγραψε: «Σε πρώτο ραντεβού και αυτός ο άντρας είχε το θράσος να δεχτεί όχι μόνο μία αλλά δυο επαγγελματικές κλήσεις».

«Για την ιστορία, είχα επίσης χρόνο να πάω στην τουαλέτα, να πω ένα γεια σε μερικούς φίλους και όταν επέστρεψα εκείνος μιλούσε ακόμα στο τηλέφωνο», έγραψε στα σχόλια.

@kelceybligh “thicker material” #firstdatenotreallynervous #whatinthe #swipeleft #nonono #fyp #foryou ♬ original sound - Kelcey Bligh

Η Kelcey διευκρίνισε επίσης ότι δεν της είπε ούτε συγγνώμη, όταν έκλεισε το τηλέφωνο. Η ανάρτηση έχει περισσότερες από 24.000 προβολές και εκατοντάδες likes, και οι TikTokers έχουν διχαστεί για το αν είναι αποδεκτό να απαντάς σε κλήσεις εργασίας στο πρώτο ραντεβού, και τους πιθανούς λόγους για τους οποίους ο άνδρας θεώρησε ότι ήταν εντάξει να το κάνει.

Κάποιοι είπαν ότι ο άνδρας μπορεί να δεχόταν τις κλήσεις για να φαίνεται «εντυπωσιακός». Ένας άλλος έγραψε: «1000% προσπαθεί να "εντυπωσιάσει". Το σωστό θα ήταν να σου εξηγήσει γιατί ήταν τόσο σημαντικό να απαντήσει και να ζητήσει συγγνώμη».

Ένας τρίτος σχολίασε: «Συγγνώμη μωρό μου, η δουλειά δεν σταματά ποτέ, ξέρεις τι εννοώ».