Τσακώθηκαν στον αέρα Σκορδά και Λιάγκας: «Επειδή δεν σου αρέσει να το κρύβουμε»

Newsroom
Τσακώθηκαν στον αέρα Σκορδά και Λιάγκας: «Επειδή δεν σου αρέσει να το κρύβουμε»
Τα κιλά που φέρεται να έχει χάσει στην φυλακή ο Πέτρος Φιλιππίδης αποτέλεσαν αφορμή για τον τσακωμό της Φαίη Σκορδά με τον Γιώργο Λιάγκα.

Με ένταση και πολύ μεγάλη μάλιστα, συνοδεύτηκε το ρεπορτάζ της εκπομπής «Πρωινό» για την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη και τις καταστάσεις στην οποία βρίσκεται.

Αφορμή στάθηκε η επανάληψη του ισχυρισμού από τον Γιώργο Λιάγκα πως ο κατηγορούμενος έχει χάσει πολλά κιλά, κάτι που προκάλεσε την αντίδραση της Φαίης Σκορδά, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει ο παρακάτω διάλογος...

Φαίη Σκορδά: Γι’ αυτό αν δεν υπάρχει χαρτί γιατρού, ας μην πούμε για τα κιλά. Εκεί ήθελα να καταλήξω.
Γιώργος Λιάγκας: Εμείς οφείλουμε να κάνουμε ρεπορτάζ.
Φαίη Σκορδά: Με ποιο τίτλο, οτι έχασε 5 κιλά ή 10;
Γιώργος Λιάγκας: Οφείλουμε να παρουσιάσουμε το ρεπορτάζ, δεν λέμε κάτι ψέματα. Δεν λέμε κάποιο ιατρικό ανακοινωθέν. Οφείλουμε να ενημερώσουμε τον κόσμο.
Φαίη Σκορδά: Κι εγώ την τελευταία εβδομάδα έβαλα πέντε κιλά, να ενημερώσω και εγώ.
Γιώργος Λιάγκας: Η δημοσιογραφική μου δεοντολογία, μου λέει να ενημερώνουμε τον κόσμο δίνοντας πληροφορίες.
Φαίη Σκορδά: Η δημοσιογραφική δεοντολογία σε ένα σοβαρό ρεπορτάζ δεν έχει να κάνει με ένα ιατρικό ανακοινωθέν; Από τη στιγμή που ιατρικό ανακοινωθέν δεν δόθηκε στο δικαστήριο.
Γιώργος Λιάγκας: Τώρα ψέγεις εμένα σαν να βγήκα να πω ψέματα. Σε παρακαλώ πάρα πολύ μην το κάνεις αυτό σε μένα. Σε παρακαλώ πάρα πολύ!
Φαίη Σκορδά: Δεν ψέγω εσένα, αλλά συνέχεια λέμε για τα κιλά.
Γιώργος Λιάγκας: Δεν βγήκαμε να πούμε κάποιο ψέμα ότι υπήρχε ιατρικό ανακοινωθέν ενώ δεν υπήρχε. Είπαμε πραγματικά στοιχεία του ρεπορτάζ. Δεν είπαμε ποτέ ψέματα οτι υπήρχε ιατρικό ανακοινωθέν.
Φαίη Σκορδά: Μα δεν υπήρχε.
Γιώργος Λιάγκας: Είπαμε ότι η πλευρά του Πέτρου Φιλιππίδη ισχυρίζεται ότι επειδή έχασε κιλά, έχει κλονιστεί η υγεία του, γι’ αυτό δεν μπορούσε να παραστεί στο δικαστήριο. Τι να κάνουμε δηλαδή; Επειδή μπορεί να μην αρέσει σε εσένα και σε εμένα να μην μου αρέσει, να κρύβουμε στοιχεία του ρεπορτάζ.
Φαίη Σκορδά: Μπορεί να μη μου αρέσει;
Γιώργος Λιάγκας: Κι εμένα δεν μου αρέσει, αλλά είναι η θέση της μίας πλευράς. Δεν μπορούμε να μην την πούμε.Πώς θα γίνει αυτό το πράγμα;
Φαίη Σκορδά: Δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη, αυτό αναφέρω.