Η φωτογραφία του Rock μετά το γύμνασμα των ποδιών του είναι τρομακτική

Newsroom
Η φωτογραφία του Rock μετά το γύμνασμα των ποδιών του είναι τρομακτική
Το πρόγραμμα που ακολουθεί ο Dwayne Johnson την ημέρα που γυμνάζει τα πόδια του και η τρομακτική φωτογραφία τους.

Η μέρα των ποδιών στο γυμναστήριο είναι ίσως η πιο βαρετή της εβδομάδας, αλλά δεδομένα είναι η σημαντικότερη, καθώς για να φτιάξεις ένα καλό πάνω μέρος του σώματος, πρέπει πρώτα να έχεις... χτίσει μία σωστή βάση.

Αυτό ο Dwayne Johnson, ο οποίος είναι ένας από τους πιο fit ανθρώπους στον κόσμο, το γνωρίζει πολύ καλά και όχι απλά δεν την αποφεύγει να γυμνάζει τα πόδια του, αλλά το κάνει με τον αποτελεσματικότερο τρόπο.

Κάτι που εύκολα μπορεί να το διαπιστώσει κανείς, βλέποντας την φωτογραφία που ανέβασε πριν από λίγες μέρες, όπου τα πόδια του είναι πρησμένα και γραμμωμένο σε τεράστιο βαθμό.

Στην ανάρτηση που συνοδεύει τις φωτογραφίες του, ο Rock ξεκαθαρίζει πως ποτέ δεν χρησιμοποιεί υπερβολικά μεγάλα βάρη, καθώς ξέρει οτι δεν είναι αυτό το μυστικό, αλλά η ποιότητα των επαναλήψεων και ο σωστός τρόπος του να κάνεις τις ασκήσεις.

Μάλιστα αποκαλύπτει και το πρόγραμμα που κάνει, το οποίο ξεκινάει με 25-30 λεπτά προθέρμανσης, στη συνέχεια ακολουθούν 4-5 ασκήσεις με 4-5 επαναλήψεις η κάθε μία και πολύ μικρά διαλείμματα.

Αμέσως μετά υπάρχει μία... βόλτα με αλυσίδες και ρουμανικές άρσεις θανάτου.

Δείτε τις φωτογραφίες από την ανάρτησή του...