Απίστευτο ξύλο χουλιγκάνων σε αγώνα kick boxing: Ακυρώθηκε το main event (vid)

Newsroom
Απίστευτο ξύλο χουλιγκάνων σε αγώνα kick boxing: Ακυρώθηκε το main event (vid)
Xούλιγκαν της Λέγκια και της Ντε Χααγκ προκάλεσαν την ακύρωση του αγώνα του Badr Hari με τον Arkadiusz Wrzosek.

Άνευ προηγουμένου επεισόδιο χθες το βράδυ στο Βέλγιο και συγκεκριμένα στην πόλη Άσσελτ όπου ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί το Glory 80, με το main event να είναι η μάχη του Badr Hari με τον Arkadiusz Wrzosek. Μόνο που αυτό δεν έγινε ποτέ εξαιτίας του ξύλου που έπεσε μεταξύ των θεατών...

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Οι δύο αθλητές, ουσιαστικά έπαιζαν την ρεβάνς του περσινού τους αγώνα που είχε γίνει τον Σεπτέμβριο του 2021, όπου ο Πολωνός είχε κάνει ένα τρομερό come back μετά από τρία knockdowns και είχε καταφέρει να πάρει τη νίκη.

Χθες στην Trixxo Arena η ατμόσφαιρα μύριζε... μπαρούτι από νωρίς, καθώς οι εξέδρες είχαν γεμίσει από νωρίς με οπαδούς των δύο μαχητών. Από τη μία υπήρχαν χούλιγκαν της Λέγκια, την οποία υποστηρίζει ο Arkadiusz Wrzosek και της Ντε Χααγκ με την οποία έχουν αδελφική σχέση, ενώ από την άλλη ήταν αρκετοί Μαροκινοί που ακολουθούν τον συμπατριώτη τους kickboxer και έχουν το προσωνύμιο «Badr Army».

Ο Badr Hari ήταν καλύτερος στον πρώτο γύρο, αλλά στον δεύτερο βρέθηκε στο έδαφος μετά από ένα χτύπημα που δέχθηκε, όμως κατάφερε να σηκωθεί στα πόδια του. Ο τρίτος γύρος όμως δεν διεξήχθη ποτέ, καθώς στις κερκίδες ξέσπασαν βίαια επεισόδια. Μπουνιές, κλωτσιές, ιπτάμενες καρέκλες και μπουκάλια, συνέθεταν το... πολεμικό σκηνικό με την ασφάλεια της διοργάνωσης να τρέχει και να μην φτάνει, καθώς ήταν αδύνατο να περιορίσει τις δύο πλευρές.

Έτσι, ο αγώνας δεν συνεχίστηκε, ενώ ακυρώθηκε και το main event που ήταν ο αγώνας του Ολλανδού Levi Rigters με τον Μαροκινό Jamal Ben Saddik.