Μια κοπέλα ξόδεψε 19.700 δολάρια για να προετοιμαστεί για το τέλος του κόσμου (vid)

Newsroom
Μια κοπέλα ξόδεψε 19.700 δολάρια για να προετοιμαστεί για το τέλος του κόσμου (vid)
Η 38χρονη εξηγεί πώς κατάφερε να το κάνει και τι προμήθειες έχει.

Μια γυναίκα ξόδεψε 19.700 δολάρια σε προμήθειες καθώς θέλει να είναι προετοιμασμένη για το τέλος του κόσμου.

Ο Rowan MacKenzie, από τις ΗΠΑ, άρχισε να αποθηκεύει αγαθά όπως φασόλια και ρύζι πριν από 11 χρόνια για να προετοιμαστεί για το τέλος του πολιτισμού όπως υποστηρίζει.

Καθώς τα αποθέματά της αυξάνονταν, αποφάσισε να χτίσει ένα μυστικό καταφύγιο στο υπόγειό της, το οποίο της κόστισε περίπου 7.650 δολάρια και τώρα είναι γεμάτο με φαγητό, νερό αλλά και με όπλα.

Μάλιστα η 38χρονη ανέφερε πως: «Το νούμερο ένα για κάθε καταφύγιο πρέπει να είναι η άμυνα. Θα συνιστούσα να έχετε πάντα μερικά όπλα και μαχαίρια στο καταφύγιό σας, μαζί με άφθονες ποσότητες πυρομαχικών».

@rowanmackenziefraser #foodshortage #prepping #SHTF #shortage #tiktok #FYP #preptok #prepper #getpreparednow #aware #doomsdaypreppers #survival #startnow #awareness ♬ original sound - Rowan MacKenzie-Fraser

«Πρέπει να προστατεύσετε τον εαυτό σας, από καταστάσεις όπου ο ένας τρώει τον άλλο και από το να σκοτωθείς ή να σκοτώσεις χρειάζεσαι μια καλύτερη δυνατή πιθανότητα επιβίωσης. Επίσης, αν το κρέας σπανίζει, τα όπλα είναι καλά για κυνήγι. Είχα φτιάξει το μυστικό καταφύγιο για προετοιμασία, όπου έχω αρκετές προμήθειες για μια τριμελή οικογένεια για περίπου δύο χρόνια. Προετοιμάζομαι προς το παρόν, καθώς ποτέ δεν ξέρεις καθημερινά τι μπορεί να συμβεί. Πιστεύω ότι όλοι πρέπει να είναι σε κάποιο βαθμό προετοιμασμένοι, καθώς το φαγητό είναι απαραίτητο για τη ζωή και ο καθένας πρέπει να έχει επιπλέον σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης», τονίζει, αιτιολογώντας τον λόγο που το κάνει.

@rowanmackenziefraser #seeds #SHTF #TIKTOK ##ukraine #FYP #stockup #survival #prepper #getready #survivaltok #foodstorage #doomsdaypreppers #prepping #preptok #bartering #WTF #sawyer ♬ original sound - Rowan MacKenzie-Fraser

Μάλιστα εξηγεί και πώς κατάφερε να συγκεντρώσει τόσες προμήθειες. «Η μεγαλύτερη συμβουλή μου είναι: μην πανικοβάλλεστε. Κάντε μια λίστα και απλά αγοράστε μερικά επιπλέον αντικείμενα κάθε φορά που ψωνίζετε και τελικά, θα δείτε πρόοδο. Δεν υπάρχει καλύτερο συναίσθημα από το να ξέρεις ότι είσαι έτοιμος για οτιδήποτε μπορεί να συμβεί και να έχεις την οικογένειά σου προστατευμένη. Το κύριο πράγμα είναι να παραμείνουμε ήρεμοι και να έχουμε ένα σχέδιο», καταλήγει.