Στον ΣΚΑΙ «ανακάλυψαν» πως στην Κύπρο δεν έχουν ΜΜΜ για αυτό έχουν φθηνή βενζίνη (vid)

Newsroom
Στον ΣΚΑΙ «ανακάλυψαν» πως στην Κύπρο δεν έχουν ΜΜΜ για αυτό έχουν φθηνή βενζίνη (vid)
Δημήτρης Οικονόμου και Άρης Πορτοσάλτε είπαν σήμερα το πρωί στον ΣΚΑΙ πως στην Κύπρο δεν έχουν Μέσα Μαζικής Μεταφοράς για αυτό έχουν φθηνή βενζίνη.

Σε ένα μεγάλο λάθος υπέπεσαν το πρωί της Τετάρτης ο Δημήτρης Οικονόμου και ο Άρης Πορτοσάλτε, στον... αέρα του ΣΚΑΙ.

Κατά την διάρκεια της εκπομπής «Σήμερα» και ενώ ήταν στον αέρα ο Βαγγέλης Παπαδημητρίου και η Χριστίνα Κοράη, ξεκίνησε η κουβέντα για τις ανατιμήσεις στα προϊόντα και ειδικά για τα καύσιμα.

Τότε λοιπόν ο Βαγγέλης Παπαδημητρίου ανέφερε το παράδειγμα της Κύπρου στην οποία η βενζίνη είναι πολύ χαμηλότερη από ότι στην χώρα μας, με τον Δημήτρη Οικονόμου να του λέει πως «Άσε την Κύπρο ρε Βαγγέλη, η Κύπρος είναι άλλη περίπτωση. Δεν συγκρινόμαστε με την Κύπρο. Η Κύπρος δεν έχει Μέσα Μαζικής Μεταφοράς πουθενά. Το ξέρεις αυτό;», με τον Άρη Πορτοσάλτε να συμφωνεί μαζί του.

Ακούγοντας αυτό ο Βαγγέλης Παπαδημητρίου διαμαρτυρήθηκε λέγοντας: «Τι λέτε ρε παιδιά; Δεν έχει λεωφορεία η Κύπρος; Έχω πάει», με τον Δημήτρη Οικονόμου να του απαντά: «Δεν έχει Βαγγέλη ούτε αστικά, ούτε υπεραστικά και πριμοδοτεί την βενζίνη. Ρώτα τους Κύπριους».

Φυσικά, όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς, μία χώρο με τόσο τουρισμό όπως η Κύπρος δεν θα μπορούσε να μην έχει λεωφορεία. Έστω και αν αυτά, τα χρησιμοποιούν ελάχιστοι Κύπριοι... Υπάρχουν όμως.

Δείτε το video μετά το 2:30