Σπαρακτικά πλάνα: Κλόουν στη Μολδαβία περιμένουν στα σύνορα παιδάκια από την Ουκρανία για να τους δώσουν λίγη χαρά (vids)

Newsroom
Σπαρακτικά πλάνα: Κλόουν στη Μολδαβία περιμένουν στα σύνορα παιδάκια από την Ουκρανία για να τους δώσουν λίγη χαρά (vids)
Στιγμές χαράς μοίρασαν σε παιδάκια που εγκατέλειψαν την Ουκρανία, δύο κλόουν στα σύνορα της Μολδαβίας.

Την ώρα που η Ουκρανία βομβαρδίζεται και χιλιάδες κάτοικοι αναγκάζονται να εγκαταλείψουν τα σπίτια και τις πατρίδες τους, οι παρακάτω εικόνες αφήνουν μια χαραμάδα ελπίδας και ανθρωπιάς.

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τα παιδάκια από την Ουκρανία που μαζί με τις οικογένειές τους, την ώρα που πέρασαν στη Μολδαβία.

Δύο Ισραηλινοί με το όνομα «Κλόουν-γιατροί», οι Μπαζ και Σλίνκι, προσπάθησαν να φέρουν λίγη χαρά στις συνθήκες παγετού που επικρατούν, κάνοντας αστεία στα μικρά παιδάκια και μοιράζοντας τους μπαλόνια.

Το ζευγάρι προέρχεται από έναν ισραηλινό μη κερδοσκοπικό οργανισμό που ονομάζεται Dream Doctors και συνήθως εργάζεται σε τοπικά νοσοκομεία στο Ισραήλ.

Αντίστοιχες εικόνες και στο κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό της Βαρσοβίας. Ανιματέρ ντυμένος δεινόσαυρος προσπαθεί να φέρει ξανά το χαμόγελο στα παιδιά-θύματα του πολέμου. Τους μοιράζει δώρα και τους κάνει αστεία προκειμένου να τα κάνει να χαμογελάσουν ξανά...