Αντικαθιστούν σε ταινία τον Παύλο Χαϊκάλη, για να μπορεί να προβληθεί στην τηλεόραση (vid)

Newsroom
Αντικαθιστούν σε ταινία τον Παύλο Χαϊκάλη, για να μπορεί να προβληθεί στην τηλεόραση (vid)
Οι σκηνές της ταινίας στην οποία πρωταγωνιστούσε ο Παύλος Χαϊκάλης θα γυριστούν από την αρχή, με άλλον ηθοποιό, για να μπορεί να παιχτεί στην τηλεόραση.

Ο Τάσος Κωστής ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του ΑΝΤ1, «Το Πρωινό» και ο Γιώργος Λιάγκας τον ρώτησε για μια ταινία στην οποία συμμετείχε και ο Παύλος Χαϊκάλης.

Πρόκειται για την ταινία «Καρδίτσα Forever» και όπως αποκάλυψε ο ηθοποιός, δεν μπορεί να παιχτεί στην τηλεόραση, λόγω της συμμετοχής του Παύλου Χαϊκάλη.

Συγκεκριμένα ανέφερε πως θα ξαναγυρίσουν όλες τις σκηνές στις οποίες συμμετείχε ο Παύλος Χαϊκάλης, έτσι ώστε η ταινία να μπορεί να παιχτεί στην τηλεόραση.

«Επειδή δεν μπορεί να παιχτεί στην τηλεόραση λόγω του Χαϊκάλη -υπάρχει ένα εμπάργκο στον Χαϊκάλη και δεν παίζει τίποτα όταν είναι ο Παύλος Χαϊκάλης- τον αλλάζουν στην ταινία και βάζουν άλλον ηθοποιό για να μπορεί να παιχτεί στην τηλεόραση», ανέφερε αρχικά.

«Τον ρόλο του Παύλου Χαϊκάλη θα τον παίξει ο Σωτήρης Καλυβάτσης. Το ζήτησε προφανώς η παραγωγή, επειδή δεν μπορεί να την πουλήσει για να παιχτεί στην τηλεόραση. Θα γυριστούν ξανά μόνο οι σκηνές του», συμπλήρωσε ο Τάσος Κωστής.

Η νέα ζωή του Παύλου Χαϊκάλη στο Κατάκολο

Να υπενθυμίσουμε πως πριν από λίγο καιρό ο Παύλος Χαϊκάλης είχε μιλήσει στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και είχε αποκαλύψει πως έχει φύγει πλέον από την Αθήνα και ζει στο Κατάκολο.

«Από την Αθήνα έχω φύγει εδώ και ένα μήνα. Είμαι στο Κατάκολο της Ηλείας. Είχα πάρει εδώ και καιρό την απόφαση να γυρίσω στο χωριό μου γιατί ήθελα να αλλάξω τρόπο ζωής, καμία σχέση με γεγονότα κτλ, απλώς ήρθε μια συγκυρία πραγμάτων. Ήδη έχω μια πρόταση για μια παράσταση για το καλοκαίρι στο Ηρώδειο αλλά ακόμα το σκέφτομαι. Αυτή την περίοδο είμαι σε πρόβες, έγινε ένα δυσάρεστο γεγονός εδώ στον Πύργο. Ήταν μια έτοιμη δουλειά σε έναν ερασιτεχνικό θίασο αλλά υπήρξε ένα πρόβλημα υγείας ενός παιδιού και μου ζήτησαν να τον αντικαταστήσω γιατί θα διαλυόταν η δουλειά. Συμμετέχω σε αυτή τη διαδικασία για να μη διαλυθεί η δουλειά και θα παίξουμε κάποιες παραστάσεις στον Πύργο για δεκαπέντε μέρες όπως είναι τα ερασιτεχνικά θέατρα εδώ. Θα δουλέψω με ερασιτέχνες και αυτό είναι μια πάρα πολύ ωραία εμπειρία, είναι κάτι που με ευχαριστεί ιδιαίτερα. Αυτή τη στιγμή περπατάω σε μια παραλία, κάνω βόλτες, είμαι με φίλους, αναπνέω τον καθαρό αέρα. Είμαι θα έλεγα σε μια φάση αποτοξίνωσης», είπε ο Παύλος Χαϊκάλης.