Τσιμτσιλή για Κοντομηνά: «Ήταν μαχητής μέχρι το τέλος» (vid)

Newsroom
Τσιμτσιλή για Κοντομηνά: «Ήταν μαχητής μέχρι το τέλος» (vid)
Όσα είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή για τον θάνατο του Δημήτρη Κοντομηνά.

Η είδηση της απώλειας του Δημήτρη Κοντομηνά, σκόρπισε θλίψη ειδικά στους εργαζόμενους στον Alpha.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είχε ζήσει για πολλά χρόνια τον γνωστό επιχειρηματία που έφυγε σε ηλικία 83 ετών και δεν μπορούσε να μην πει δυο κουβέντες για αυτόν στην σημερινή εκπομπή Happy Day.

«Επειδή μου στέλνετε πολλά μηνύματα φίλοι και γνωστοί για την είδηση που βγάλαμε πρώτοι για τον θάνατο του Δημήτρη Κοντομηνά, εγώ συνδέομαι προσωπικά με την ανιψιά του την Ελίνα Αλεξανδράτου. Είναι κόρη της μονάκριβης αδελφής του. Είμαστε πολύ καλές φίλες, εκείνη μου έστειλε την είδηση. Την διασταυρώνουμε, μαθαίνουμε περισσότερες πληροφορίες και θα επανέλθουμε. Ένας άνθρωπος με γεμάτη ζωή, με πολλά χιλιόμετρα στον επιχειρηματικό κόσμο, με μεγάλη γενναιοδωρία στην ψυχή. Εδώ στον Alpha όσοι τον είχαμε γνωρίσει νιώθουμε πολύ τυχεροί», τονίζοντας ότι τον τελευταίο καιρό έδινε σκληρή μάχη μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας», μιλώντας για την μάχη που έδινε το τελευταία διάστημα.

«Τα πράγματα δεν ήταν εύκολα. Πολλοί περίμεναν ότι αυτή η είδηση θα είχε συμβεί νωρίτερα. Ήταν μαχητής μέχρι την τελευταία στιγμή» συμπλήρωσε.