Τρομακτικό video: Δημοσιογράφοι έπεσαν σε ενέδρα στο Κίεβο, βροχή οι σφαίρες (vid)

Newsroom
Τρομακτικό video: Δημοσιογράφοι έπεσαν σε ενέδρα στο Κίεβο, βροχή οι σφαίρες (vid)
Δημοσιογράφοι του Sky News κατέγραψαν τη στιγμή που δέχθηκε επίθεση από ενέδρα ρώσων σαμποτέρ που βρίσκονταν στα περίχωρα του Κιέβου.

Για την ζωή τους έτρεχαν κυριολεκτικά 4 δημοσιογράφοι του Sky News και ένας Ουκρανός συνοδός που είχαν μαζί του, μετά από επίθεση που δέχθηκαν την ώρα που επέστρεφαν στο Κίεβο σε ενέδρα.

Το συνεργείο του Βρετανικού καναλιού επιχείρησε να μεταβεί στα περίχωρα της πρωτεύουσας για να καταγράψει το σημείο που ένα ρωσικό κομβόι χτυπήθηκε, με αποτέλεσμα να καταστραφεί ολοσχερώς...

Στο τελευταίο σημείο ελέγχου όμως πριν φτάσουν εκεί, οι Ουκρανοί τους προέτρεψαν να γυρίσουν πίσω, όμως πλέον κάτι τέτοιο δεν ήταν εύκολη υπόθεση. Οι δρόμοι που είχαν πάρει ήταν πλέον επικίνδυνοι, με αποτέλεσμα οι στρατιώτες που υπερασπίζονταν την πόλη να τους υποδείξουν διαφορετική διαδρομή...

Την ώρα λοιπόν που βρίσκονταν σε έναν ερημικό δρόμο, ξαφνικά άκουσαν μία μικρή έκρηξη και έκοψαν ταχύτητα. Αυτό ήταν... Η κόλαση μόλις είχε ξεκινήσει. Ξαφνικά άρχισαν να δέχονται πυρά από άγνωστη κατεύθυνση, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει πανικός.

Θεωρώντας πως ήταν Ουκρανοί απέναντί τους άρχισαν να φωνάζουν πως ήταν δημοσιογράφοι, όμως πυροβολισμοί όχι απλά δεν σταματούσαν, αλλά άρχισαν να βρίσκουν και στόχο, καθώς κάποιοι τραυματίστηκαν.

Ευτυχώς με τα πολλά και με τις σφαίρες να σκάνε δίπλα τους, όπως μπορείτε να δείτε στο video, κατάφεραν να βγουν από το αυτοκίνητο και να αρχίσουν να τρέχουν για να σωθούν. Βρήκαν ένα εργοστάσιο και τρεις άνθρωποι που τους είδαν, τους άνοιξαν την πόρτα και τους είπαν να περάσουν όπως και έγινε.

Αργότερα εμφανίστηκε η Ουκρανική αστυνομία που τους παρέλαβε και τους ενημέρωσε πως οι δράστες της επίθεσης ήταν Ρώσοι σαμποτέρ που είχαν εισχωρήσει στην περιοχή.

Δείτε το video που θυμίζει κινηματογραφική ταινία...