Ο σομελιέ του Salt Bae απολύθηκε επειδή έτρωγε αβοκάντο και ρύζι μετά τις 17:30 (vid)

Newsroom
Ο σομελιέ του Salt Bae απολύθηκε επειδή έτρωγε αβοκάντο και ρύζι μετά τις 17:30 (vid)
O Guillermo Perez αποκάλυψε όλα όσα έζησε δουλεύοντας στο εστιατόριο του Nusret Gökçe στο Λονδίνο.

Στο δεύτερο μισό του 2021, ο Salt Bae συγκέντρωσε πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας με το νέο εστιατόριο που άνοιξε στο Λονδίνο για πολλούς και διάφορους λόγους, οι οποίοι σε καμία περίπτωση δεν ήταν θετικοί...

Πότε οι τιμές, πότε η ποιότητα του φαγητού που προσέφερε και πότε η εκκεντρική παρουσία του Τούρκου chef, η ουσία είναι ότι ο Nusret Gökçe είχε πάντα μία θέση στα ΜΜΕ παγκοσμίως...

Το τελευταίο διάστημα όμως είχε μείνει εκτός επικαιρότητας, κάτι όμως που ήρθε να αλλάξει η συνέντευξη ενός πρώην υπαλλήλου του. Του Guillermo Perez που εργαζόταν ως σομελιέ στο μαγαζί που άνοιξε στην αγγλική πρωτεύουσα.

Βλέπετε, τα όσα είπε στην DailyMail ήταν αποκαλυπτικά, ειδικά για τον λόγο που απολύθηκε από εκεί στις 20 Ιανουαρίου. Αυτός δεν ήταν άλλος από το γεγονός ότι έτρωγε μετά τις 17:30 στην καντίνα που μοιράζεται η επιχείρηση με ένα ξενοδοχείο που είναι δίπλα.

Μόνο που το φαγητό, το ρύζι με αβοκάντο δηλαδή που έτρωγε, το είχε φέρει ο ίδιος από το σπίτι του και δεν το είχε πάρει από εκεί.

«Έφτασα με το δικό μου φαγητό στις 17:35 και πήρα ένα πιάτο για να το φάω. Τότε ένας από τους chef άρχισε να μου φωνάζει, λέγοντάς μου ότι δεν μπορώ να φάω από την καντίνα. Του εξήγησα ότι ήταν δικό μου και απλά πήρα ένα πιάτο, αλλά θεώρησε ότι γινόμουν επιθετικός και με πήγε στον γενικό διευθυντή», είπε χαρακτηριστικά.

Από εκεί ακολούθησε η συνάντηση με τον υπεύθυνο προσωπικού, ο οποίος του ζήτησε να μην επιστρέψει στην δουλειά, ενώ όταν ζήτησε να του δικαιολογήσει ακριβώς τον λόγο που απολυόταν, του είπε ότι δεν πουλούσε πολλά κρασιά, αλλά η αλήθεια ήταν διαφορετική.

Μεταξύ των αποκαλύψεων που έκανε ο Guillermo Perez, ο οποίος έχει δουλέψει σε μερικά από τα καλύτερα εστιατόρια του Λονδίνου ήταν πως η τηγανιτές πατάτες που προσφέρει η επιχείρηση είναι κατεψυγμένες και οι σως είναι απλά κέτσαπ και μαγιονέζα.