Εντοπίστηκε και 5η σορός στο Euroferry Olympia!

Newsroom
Εντοπίστηκε και 5η σορός στο Euroferry Olympia!
Ανεβαίνει ο τραγικός απολογισμός, με τα σωστικά συνεργεία να βρίσκουν και 5η σορό, στο επίπεδο 3 του γκαράζ στο Euroferry Olympia.

Τους πέντε νεκρούς έχει φτάσει ο τραγικός απολογισμός από την πυρκαγιά στο Euroferry Olympia, καθώς τα σωστικά συνεργεία ανέσυραν ακόμα μία απανθρακωμένη σορό, από το 3ο επίπεδο του γκαράζ του πλοίου της Grimaldi.

Η επιχείρηση, στο λιμάνι του Αστακού συνεχίζεται, με τα συνεργεία να προσπαθούν να ανοίξουν τον καταπέλτη του πλοίου, καθώς σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν, τα περισσότερα φορτηγά οχήματα έχουν φορτωθεί στο γκαράζ 2. Εκεί που βρέθηκε η 4η σορός.

Στο πλοίο δεν καίει πλέον φωτιά, ωστόσο περιμένουν να πέσουν οι τιμές του διοξειδίου του άνθρακα στο εσωτερικό και δεν θα υπάρχει κίνδυνος μίας νέας αναζωπύρωσης της φωτιάς.

Υπενθυμίζεται, πως το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Euroferry Olympia», στο οποίο είχε εκδηλωθεί πυρκαγιά στο τρίτο κατάστρωμα τα ξημερώματα της Παρασκευής 18 Φεβρουαρίου στη θαλάσσια περιοχή βορειοανατολικά της Ερεικούσας κατά την εκτέλεση του προγραμματισμένου δρομολογίου του από την Ηγουμενίτσα προς το Μπρίντιζι, ρυμουλκήθηκε χθες, Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου, στο λιμάνι του Αστακού από τη θαλάσσια περιοχή βόρεια της Κέρκυρας.