Έκλεισε η Rocket: Στο δρόμο δεκάδες ντελιβεράδες, συνάντηση με το Υπ. Εργασίας

Newsroom
Έκλεισε η Rocket: Στο δρόμο δεκάδες ντελιβεράδες, συνάντηση με το Υπ. Εργασίας
Η εταιρία Rocket που δραστηριοποιείται στον κλάδο του delivery, διέκοψε την λειτουργία της λόγω των εξελίξεων

Κεραυνός εν αιθρία στους διανομείς της Rocket, καθώς όλα δείχνουν οτι αποσύρεται από την ελληνική αγορά.

Η συγκεκριμένη εταιρία υπηρεσιών delivery έκανε την εμφάνισή της στην χώρα μας το καλοκαίρι του 2021 και φιλοδοξούσε να μπει σφήνα στις Efood και Wolt, εξυπηρετόντας τις περιοχές Χαλάνδρι, Χολαργό, Αγία Παρασκευή, Παπάγου, Νέο Ψυχικό, Ψυχικό, Φιλοθέη αλλά και το κέντρο της Αθήνας -Κολωνάκι, Παγκράτι, Ζωγράφου, Αμπελόκηποι, Άγιο Αρτέμιο, Θησείο, Κουκάκι, Κεραμεικό και Γκάζι.

Μάλιστα είχε εκφράσει την επιθυμία της να εντάξει στην εφαρμογή της δεκάδες ακόμη καταστήματα εστίασης, προκειμένου να παρέχεται μεγάλη ποικιλία επιλογών στους καταναλωτές, όμως οι εξελίξεις την πρόλαβαν.

Αν και οι προοπτικές που είχε ήταν εξαιρετικές, καθώς είχε αναπτύξει δραστηριότητα σε 40 πόλεις και 8 χώρες, όντας στην λίστα των TOP-10 εφαρμογών παράδοσης φαγητού που έχουν ληφθεί στην Ευρώπη, η εταιρία βάζει λουκέτο στην Ελλάδα, με αποτέλεσμα δεκάδες διανομείς να βρίσκονται στον δρόμο.

Για το λόγο αυτό μάλιστα, υπήρχε η πληροφορία οτι την Πέμπτη εκπρόσωποι των εργαζομένων θα έχουν συνάντηση με το Υπουργείο Εργασίας.