Κραυγή αγωνίας από τη σύζυγο οδηγού φορτηγού που είναι εγκλωβισμένος στο Euroferry: «Είναι ζωντανός, αλλά πόσο θα αντέξει;» (vid)

Newsroom
Κραυγή αγωνίας από τη σύζυγο οδηγού φορτηγού που είναι εγκλωβισμένος στο Euroferry: «Είναι ζωντανός, αλλά πόσο θα αντέξει;» (vid)
Οι προσπάθειες ανεύρεσης των αγνοούμενων εγκλωβισμένων στο Euroferry Olympia συνεχίζονται.

Δραματική έκκληση απηύθυνε στο MEGA η Βάνα Μπεκιάρη, η σύζυγος ενός οδηγού φορτηγού που έχει εγκλωβιστεί στο φλεγόμενο πλοίο Euroferry Olympia. Η ίδια τονίζει πως ο σύζυγός της είναι εγκλωβισμένος και είναι πεπεισμένη ότι ζει. «Δεν θα σταματήσω, γιατί ο άνδρας μου είναι ζωντανός. Χάθηκε πολύτιμος χρόνος», δήλωσε.

Η κ. Μπεκιάρη πήγε στο σημείο και όπως είπε υπάρχουν πυκνοί καπνοί και η ίδια δεν είδε εικόνες φλόγας. Τα συνεργεία προσπαθούν να σβήσουν όλες τις εστίες φωτιάς και την διαβεβαίωσαν ότι δεν σταματούν οι προσπάθειες για την ανεύρεση των αγνοούμενων και εγκλωβισμένων.

«Οι συνθήκες είναι άσχημες γιατί υπάρχουν υψηλές θερμοκρασίες. Εφόσον υπάρχουν κάποια σημεία του πλοίου, γιατί δεν μπορούν να μπουν από αυτά τα σημεία για να έχουν μία πιο άμεση πρόσβαση; Ακόμη, όταν ο Λευκορώσος κατέθεσε τον ρώτησαν ποιον δρόμο ακολούθησε και βγήκε. Εφόσον ο άνθρωπος αυτός βγήκε ξυπόλυτος, οι διασώστες δεν μπορούν να κάνουν την αντίστροφη διαδρομή;», αναρωτήθηκε.

«Ο άντρας μου είναι ζωντανός, αλλά πόσο θα αντέξει; Γιατί τόση καθυστέρηση;», είπε η κ. Μπεκιάρη.