Έφτιαχνε καβουρόσουπα αλλά το καβούρι ήταν ζωντανό και έτρωγε το καλαμπόκι (vid)

Newsroom
Έφτιαχνε καβουρόσουπα αλλά το καβούρι ήταν ζωντανό και έτρωγε το καλαμπόκι (vid)
Το καβούρι ενώ έβραζε στην κατσαρόλα έτρωγε το καλαμπόκι που είχε δίπλα του.

Viral έχει γίνει το βίντεο μιας γυναίκας στο TikTok που την δείχνει να μαγειρεύει καβουρόσουπα. Η Tynisha Berry γνωστή στο TikTok ως @bignisha28 με έκπληξη είδε ότι το καβούρι που βρισκόταν μέσα στην κατσαρόλα ήταν ζωντανό!

Ο κάβουρας μπορεί να έβραζε στο ζουμί του, όμως αυτό δεν τον εμπόδισε να τρώει το καλαμπόκι που υπήρχε μέσα στην κατσαρόλα. Η γυναίκα δημοσίευσε το βίντεο με την λεζάντα «όταν μαγειρεύεις σούπα και συνειδητοποιείς ότι το καβούρι είναι ακόμα ζωντανό και τρώει το καλαμπόκι».

Το βίντεο έχει λάβει πάνω από 9,3 εκατομμύρια προβολές και 650.000 likes. «Τον πετύχατε να κάνει το ζεστό μπάνιο του και να απολαμβάνει το δείπνο», έγραψε κάποιος. «Τρώει αγχωμένος, το κάνω κι εγώ συνέχεια», σχολίασε κάποιος άλλος. «Εγώ όταν κάνω το ζεστό μπάνιο μου στις 2 το πρωί», έγραψε ένας τρίτος.

Πέρα από αυτό το βίντεο, η χρήστης του TikTok δεν έδωσε άλλη συνέχεια, οπότε δεν έχει γίνει γνωστό αν αποφάσισε να φάει το καβούρι ή αν έδειξε έλεος και το απελευθέρωσε.

@bignisha28 When you are cooking soup then you see the crab that is still alive and eating corn isn't it so happy I wish I saw this on tiktok🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 #laughingmyassoff #crabboilgonewrong ♬ original sound - Tynisha M Berry