H 20χρονη που έβγαλε νοκ άουτ τον ληστή: «Άρχισα να τον βαράω, κάνω kick boxing και πυγμαχία» (vid)

Newsroom
H 20χρονη που έβγαλε νοκ άουτ τον ληστή: «Άρχισα να τον βαράω, κάνω kick boxing και πυγμαχία» (vid)
Μια νεαρή κοπέλα στο Ηράκλειο έσωσε τη φίλη της από ληστή, καθώς ήξερε πολεμικές τέχνες.

Μια νεαρή στο Ηράκλειο Κρήτης κατάφερε και «ισοπέδωσε» έναν ληστή.

Συγκεκριμένα, οι δύο φίλες περπατούσαν αμέριμνες όταν ένας ληστής, νεαρής σχετικά ηλικίας επιτέθηκε στην μία από αυτές για να της κλέψει την τσάντα.

Το θύμα, για καλή του τύχη, είχε τη φίλη της μαζί που γνώριζε πολεμικές τέχνες. Η τελευταία αντέδρασε άμεσα και αφού πάλεψε με τον φαινομενικά πιο δυνατό άντρα, τον ακινητοποίησε, αφού προηγήθηκε άγρια συμπλοκή και τον άφησε αναίσθητο. Άμεσα έσπευσε και η αστυνομία που συνέλαβε τον δράστη.

Συνέπεια της συμπλοκής, ο τραυματισμός της κοπέλας στη μύτη που, ευτυχώς, δεν ήταν πολύ σοβαρός.

Η 20χρονη αθλήτρια, Δήμητρα Σακαδάκη, μίλησε ζωντανά στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» περιγράφοντας τί συνέβη.

«Πήγαινα για καφέ με τη φίλη μου και ξαφνικά όπως περπατούσαμε προς την κεντρική αγορά Ηρακλείου χτύπησε το κινητό της φίλης μου και πήγε να μιλήσει πιο μπροστά. Ξαφνικά την πλησίασε κάποιος να της πάρει την τσάντα και να τη χτυπάει. Σε δευτερόλεπτα αντέδρασα χωρίς να φοβηθώ. Ξαφνικά μου βγήκε το αίσθημα της προστασίας και άρχισα να τον βαράω, ενώ και ο ίδιος με χτύπησε. Πέρα από τους πόνους και τα αίματα, συνέχισα να τον χτυπάω. Δε φοβήθηκα εκείνη τη στιγμή καθόλου. Ήταν ένας μεγαλόσωμος, ψηλός άντρας γύρω στα 40-45 και αμέσως ήρθε η αστυνομία και συνελήφθη. Ήταν 17:30 το απόγευμα. Έκανα 4 χρόνια kick boxing και τώρα 2 χρόνια κάνω πυγμαχία. Το άθλημα μου έχει δώσει αυτοπεποίθηση και δε φοβάμαι καθόλου γενικά. Οι γονείς μου είναι περήφανοι όπως και ο προπονητής μου... Εντελώς αυθόρμητο ήταν να τον χτυπήσω», δήλωσε η 20χρονη, με εμφανή τα σημάδια από τις γροθιές του ληστή στο πρόσωπό της.