H «προφητική ατάκα» της Ναταλίας Γερμανού στον Μαυρίκιο Μαυρικίου πριν 15 χρόνια

Γιάννης Μπαϊρακτάρης
H «προφητική ατάκα» της Ναταλίας Γερμανού στον Μαυρίκιο Μαυρικίου πριν 15 χρόνια
Μπορεί αυτή τη στιγμή ο γάμος του Μαυρίκιου Μαυρικίου με την Ιλάειρα Ζήση να αποτελεί νούμερο ένα θέμα συζήτησης στα social media, πριν 15 χρόνια, όμως, όταν τον είδαμε για πρώτη φορά στην τηλεόραση, η Ναταλία Γερμανού του είχε πει μια «προφητική ατάκα».

Για κάποιο περίεργο λόγο ένα από τα πρώτα θέματα που απασχόλησαν τις ιστοσελίδες και τα social media αυτό το σαββατοκύριακο ήταν ο αρραβώνας του Μαυρίκιου Μαυρικίου με την εκλεκτή της καρδιάς του, Ιλάειρα Ζήση. Χωρίς να γνωρίζουμε το γιατί, το όνομα και ο έρωτας του Κύπριου θεατρικού παραγωγού άρχισε να εξαπλώνεται από κανάλι σε κανάλι, λες και αποτελεί μια είδηση που πραγματικά ενδιαφέρει το πανελλήνιο.

Δεκάδες απορημένοι χρήστες του Twitter άρχισαν να γράφουν «ποιος είναι αυτός ο Μαρίκιος ρε παιδιά», όμως η αλήθεια είναι πως σχεδόν όλοι κάπου είχαν ακούσει το όνομά του στο παρελθόν. Κυρίως, γιατί ο Μαυρικίου έχει συνδεθεί σχεδόν με κάθε μουσικό σόου ταλέντων, που έγινε στη χώρα μας. Από το Dream Show και το X Factor, μέχρι το Ελλάδα Έχεις Ταλέντο και το Voice.

Έχει πάει σε όλα, χωρίς όμως να καταφέρει να κερδίσει σε κάποιο. Παρόλα αυτά, όταν το 2006 εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο Dream Show σε ηλικία 15 χρονών, τραγουδώντας το Caruso, είχε εντυπωσιάσει την κριτική επιτροπή του σόου. Ο Ηλίας Ψινάκης, ο Κωνσταντής Σπυρόπουλος και η Ναταλία Γερμανού είχαν χειροκροτήσει τον μικρό τότε Μαυρίκιο Μαυρικίου, με την τελευταία να του λέει και μία «προφητική ατάκα».

«Σε πέντε χρόνια αν ασχοληθείς πιστεύω θα είσαι από τους σημαντικότερους τραγουδιστές αυτής της χώρας. Και άλλων χωρών». Βρε λέτε όντως να είναι (χωρίς να το ξέρουμε) και γι' αυτό να μας απασχολεί τόσο ο γάμος του;