Survivor: «Πρόταση στον πρώην της Ταραμπάνκο να μπει στο ριάλιτι, στον Άγιο Δομίνικο και ο Τζον της Κουρεντή» (vid)

Newsroom
Survivor: «Πρόταση στον πρώην της Ταραμπάνκο να μπει στο ριάλιτι, στον Άγιο Δομίνικο και ο Τζον της Κουρεντή» (vid)
Οι συγκεκριμένες πληροφορίες, δεν επιβεβαιώνονται από πουθενά μέχρι στιγμής, ωστόσο αν ισχύουν θα φέρουν τα πάνω κάτω στο Survivor.

Ο πρώην σύντροφος της Κάτιας Ταραμπάνκο έχει δεχθεί πρόταση από την παραγωγή του Survivor, για να συμμετάσχει στο ριάλιτι επιβίωσης, σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν στην εκπομπή του Mega, «Χαμογέλα και πάλι».

Συγκεκριμένα όπως ανέφερε η δημοσιογράφος, ο Γιώργος Χωρινός ο οποίος ήταν ο σύντροφος της Κάτιας Ταραμπάνκο πέρυσι, έχει δεχτεί πρόταση και το «ζυγίζει» γιατί έχει ενδοιασμούς.

«Στον Άγιο Δομίνικο και ο Τζον της Κουρεντή»

Στην ίδια εκπομπή αναφέρθηκε και η πληροφορία πως στον Άγιο Δομίνικο βρίσκεται ήδη ο Τζον Λυγνός, ο οποίος αναμένεται να μπει στο Survivor.

Αρχικά είχε αναφερθεί πως πρόκειται για τον σύντροφο της Μυριέλλας Κουρεντή, ωστόσο στην συνέχεια είχε ειπωθεί πως είναι φίλος και συνεργάτης και κανείς δεν είναι σίγουρος για το τι ακριβώς συμβαίνει ανάμεσά τους.

Μια τέτοια προσθήκη αναμένεται να φέρει τα πάνω κάτω, αφού όλοι θυμούνται την αντίδραση του Γιώργου Κατσαούνη όταν είχε μάθει για τον Τζον.