Στην κηδεία του πατέρα του, του έδωσαν τη σωρό μιας γυναίκας: «Έψαχναν σήμερα να την κηδέψουν αλλά ήδη ήταν θαμμένη»

Newsroom
Στην κηδεία του πατέρα του, του έδωσαν τη σωρό μιας γυναίκας: «Έψαχναν σήμερα να την κηδέψουν αλλά ήδη ήταν θαμμένη»
Απίστευτο αυτό που έζησε ο Δημήτρης Κυνηγόπουλος, κάτοικος της Κοινότητας Ανατολικού Εορδαίας που σε διάστημα έξι ημερών έχασε και τους δύο γονείς του.

Είναι από τα ευτράπελα, που δεν ξέρεις αν πρέπει να συγκρατήσεις την οργή σου ή να κλάψεις. Και δυστυχώς το βίωσε ο Δημήτρης Κυνηγόπουλος, κάτοικος της Κοινότητας Ανατολικού Εορδαίας.

Δεν του έφτανε ο πόνος του, που σε διάστημα έξι ημερών έχασε και τους δύο τους γονείς του, η ελλιπής ενημέρωση από τους γιατρούς που ενώ του έλεγαν πως ο πατέρας του θα πάρει εξιτήριο, εν τέλει… πέθανε, δεν κατάφερε να τον κηδεύσει δίχως απρόοπτα και ευτράπελα.

Ο λόγος; Δεν του πήγαν τον πατέρα του, αλλά τη σωρό μιας άλλης γυναίκας.

Στην ανάρτησή του ο Δημήτρης Κυνηγόπουλος υπερθεμάτισε δύο θέματα στο post του… «Το θέμα της ενημέρωσης των ιατρών για την πορεία των ασθενών προς τους συγγενείς, που στην περίπτωση μας όχι απλά ήταν σχεδόν ανύπαρκτη αλλά και εντελώς λανθασμένη.

Δηλαδή, από το «σε μια δυο μέρες παίρνει ο πατέρα σας εξιτήριο» τελικά κατέληξε. Εντάξει σέβομαι απόλυτα το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό και τον αγώνα που δίνει κάθε μέρα στη δύσκολη εποχή του κόβιντ. Παρακάλεσα το γιατρό που μου ανακοίνωσε το θάνατο του πατέρα μου, ένα καταπληκτικό άνθρωπο της Παθολογικής κλινικής, να προσπαθήσουν να λύσουν το θέμα της επικοινωνίας.

Το δεύτερο και θλιβερό, που προκαλεί θυμό οργή και δε ξέρω τι άλλο, ήταν ότι εχθές στην κηδεία του πατέρα μου μας έδωσαν τη σωρό μια γυναίκας την οποία έψαχναν σήμερα να κηδέψουν αλλά ήδη ήταν θαμμένη. Τέλος πάντων σήμερα έφεραν τον πατέρα μου στην τελευταία του κατοικία και πήραν τη γυναίκα να την οδηγήσουν στους ανθρώπους της.

Δεν επιθυμώ από πλευράς μου τη δίωξη κανενός. Άλλωστε ο πόνος της απώλειας των γονιών μου είναι υπεράνω όλων».