Σβήγκος για Λιγνάδη: «Κάποιοι πήγαν να καλύψουν πράγματα» (vid)

Newsroom
Σβήγκος για Λιγνάδη: «Κάποιοι πήγαν να καλύψουν πράγματα» (vid)
Καυστικός ο Σταύρος Σβήγκος για τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας για την περίπτωση του Δημήτρη Λιγνάδη.

Την ελπίδα του πως αυτή τη φορά, με την περίπτωση του Δημήτρη Λιγνάδη, θα αποδοθεί δικαιοσύνη, εξέφρασε ο Σταύρος Σβήγκος.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή του Mega «Χαμογέλα και Πάλι» και ήταν ιδιαίτερα καυστικός αναφορικά με την υπόθεση.

«Στην περίπτωση του Λιγνάδη, το σύστημα δικάζει το σύστημα. Ελπίζω αυτή τη φορά να αποδοθεί σωστά δικαιοσύνη. Αυτό που πρέπει να γίνει είναι να σταματήσουν να σκεπάζουν υποθέσεις. Εάν ο γιος μου μεγαλώνοντας κάνει κάτι ακραίο, τον ίδιο θα διαλύσω εάν τον καλύψω σε αυτό. Στην περίπτωση του Λιγνάδη κάποιοι πήγαν να καλύψουν πράγματα», είπε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, νωρίτερα είχε δηλώσει: «Αυτή τη στιγμή εργάζονται στο θέατρο άνθρωποι με 300 ευρώ το μήνα, πώς θα ζήσουν; Δεν είμαι υπέρ της τηλεόρασης γιατί διαμορφώνει την άποψη του κόσμου σε σημαντικά πράγματα. Όσοι είμαστε στην τηλεόραση επηρεάζουμε, οπότε εάν κάποιος φίλος μου κατηγορείται για κάτι, καλύτερα να μην πω τίποτα. Μου προκάλεσε οργή ότι κανείς δεν αποκαλούσε δολοφόνο τον άνθρωπο που σκότωσε την Καρολάιν