Κύρτσος για την διαγραφή του: «Μου το ανακοίνωσε ο Μαρινάκης, δεν είχε το κουράγιο ο Μητσοτάκης»

Newsroom
Κύρτσος για την διαγραφή του: «Μου το ανακοίνωσε ο Μαρινάκης, δεν είχε το κουράγιο ο Μητσοτάκης»
Στην αντεπίθεση πέρασε ο ανεξάρτητος πλέον ευρωβουλευτής Γιώργος Κύρτσος μετά τη διαγραφή του από τη ΝΔ.

Ο Ευρωβουλευτής Γιώργος Κύρτσος διεγράφη από από τη Νέα Δημοκρατία, με απόφαση του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής Παύλου Μαρινάκη.

Ο ίδιος απάντησε για την διαγραφή του μέσω του λογαριασμού του στο Twitter, όπου μεταξύ άλλων αναφέρει πως «Ο Μαρινάκης μου ανακοίνωσε τη διαγραφή μου ο Μητσοτάκης δεν βρήκε το κουράγιο. Τον ευχαριστώ πάντως για την πολιτική μου λύτρωση».

Αναλυτικά η ανάρτησή του

«Ο Μαρινάκης μου ανακοίνωσε τη διαγραφή μου ο Μητσοτάκης δεν βρήκε το κουράγιο. Είναι άλλωστε στον «Όλυμπο» του Μαξίμου με καλή παρέα. Με τον κρυπτόμενο-δοξαζόμενο συγγενή του, τον συγγενή της ΓΕΚ-Τέρνα και άλλους κορυφαίους. Τον ευχαριστώ πάντως για την πολιτική μου λύτρωση.

Δύο διαγραφές στη ζωή μου. Το..1977 από ΚΚΕ. Το 2022 από ΝΔ. Το ΚΚΕ έψαξε το θέμα, έστειλε τον Αμπατιέλο στο Λονδίνο να συζητήσουμε, παρουσίασε σκεπτικό. Στη ΝΔ αποφάσισε ο Μητσοτάκης,δεν υπήρξε συζήτηση, ούτε σκεπτικό Η φιλελεύθερη ΝΔ πιο αυταρχική από το ΚΚΕ της δεκαετίας του 70.

Τα επιχειρήματά μου μετά τη διαγραφή από τη ΝΔ, τα ίδια με αυτά που αναπτύσσω εδώ και 15 μήνες. Θα είναι όμως πιο δυναμική η προβολή τους. Ιδιαίτερα σε σχέση με προσωπικές ευθύνες Μητσοτάκη και την ευρωπαϊκή τους διάσταση. Τα περί κόμματος,προσχώρησης σε κόμμα δεν έχουν βάση».