Εργάτης στην Πάτρα σκοτώθηκε προσπαθώντας να αποφύγει έλεγχο του ΕΦΚΑ

Newsroom
Εργάτης στην Πάτρα σκοτώθηκε προσπαθώντας να αποφύγει έλεγχο του ΕΦΚΑ
Ο 22χρονος στην ΒΙ.ΠΕ Πάτρας κατέφυγε στην οροφή του εργοστασίου, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Σε τραγωδία εξελίχθηκε ο έλεγχος του ΕΦΚΑ σε ένα από τα εργοστάσια της Πάτρας.

Όταν λοιπόν έφτασε το ειδικό κλιμάκιο στην επιχείρηση, ο 22χρονος με καταγωγή από το Πακιστάν κατέφυγε στην οροφή για να κρυφτεί, καθώς ήταν ανασφάλιστος.

Στην προσπάθειά του όμως να κατέβει από εκεί, η οροφή υποχώρησε, όπως αναφέρει το Ionian TV, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο με βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και να καταλήξει.

Όπως αναφέρει ο δικηγόρος της οικογένειας του Πακιστανού εργάτη το θύμα του τραγικού ατυχήματος, αλλά και οι υπόλοιποι ομοεθνείς του δουλεύουν στην επιχείρηση, είναι ανασφάλιστοι. Μάλιστα όπως αναφέρουν οι καταγγελίες που έχουν γίνει όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, δηλώθηκε με άλλο όνομα άλλου εργάτη της ευρύτερης περιοχής.

Μετά την καταγγελία το περιστατικού στην Αστυνομία, ο δικηγόρος του εργοδότη αναφέρει ότι ο 22χρονος είχε δηλώσει στοιχεία που δεν ανταποκρίνονταν στο όνομά του, με αποτέλεσμα να απασχολείται με λάθος ΑΜΚΑ, στο οποίο φαινόταν ασφαλισμένος.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το εργοστάσιο αυτό κάηκε ολοσχερώς, μία ημέρα μετά την καταγγελία του περιστατικού στην Αστυνομία, με το πόρισμα της Πυροσβεστικής να αναφέρει βραχυκύκλωμα.

Προσοχή σκληρές εικόνες