Αμερικανίδα έκανε τεστ DNA και ανακάλυψε ένα καλά κρυμμένο οικογενειακό μυστικό (vid)

Newsroom
Αμερικανίδα έκανε τεστ DNA και ανακάλυψε ένα καλά κρυμμένο οικογενειακό μυστικό (vid)
H κοπέλα ανακάλυψε πως η γιαγιά της, της είχε πει ένα σωρό ψέματα.

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη σε μια Αμερικανίδα, η οποία θέλοντας να βρει τις ρίζες της, τελικά ανακάλυψε τα πολλά και μεγάλα ψέματα της γιαγιάς της.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα μοιράστηκε η ίδια στον λογαριασμό της στο tik tok, πίστευε ότι οι πρόγονοί της ήταν Βρετανοί και πως η ίδια ανήκε σε μια αριστοκρατική οικογένεια, ωστόσο διαψεύστηκε.

Όπως ανακάλυψε μετά την εξέταση DNA που έκανε, οι πρόγονοί της ήταν Αφροαμερικανοί και η γιαγιά της έλεγε πως είναι από την Αγγλία η οικογένεια.

Όπως είπε η κοπέλα: «Η γιαγιά μου πήρε ένα μυστικό στον τάφο της και μόλις μάθαμε τι ήταν. « Έφυγε» το 2002 και νομίζαμε ότι γεννήθηκε το 1933. Γνωρίζαμε το όνομά της και ότι ήταν ορφανή και μοναχοπαίδι».

Μάλιστα επειδή η κοπέλα μπερδεύτηκε με όσα έμαθε τόνισε: «Ξέρω, κοιτάζοντάς με, θα μπερδευτείς πολύ, όπως έχω μπερδευτεί κι εγώ».

@thekennedyproj who else has stories like this?!? #familyproblems #identitycrisis #23andmeresults ♬ original sound - not kennedy

Είπε ότι η οικογένειά της αυτή τη στιγμή «εξακριβώνει όλες τις λεπτομέρειες», προσθέτοντας ότι το τεστ τους είχε ταιριάξει με μια οικογένεια στη Βιρτζίνια των ΗΠΑ, κάτι που δεν ήταν «πολύ περίεργο» καθώς οι παππούδες της είχαν γνωριστεί στο Μέριλαντ.

Ωστόσο, τα πράγματα μπερδεύτηκαν ακόμα περισσότερο όταν, αφού βρήκαν την οικογένεια στη Βιρτζίνια, είδαν φωτογραφίες στις οποίες αποκαλύφθηκε ότι η γιαγιά ήταν ένα από τα 15 αδέρφια, αφού τους είχε πει ότι ήταν μοναχοπαίδι.

Παράλληλα η γιαγιά είχε πει ψέματα και για την ηλικία της, όπως αποκάλυψε η γυναίκα: «Αποδεικνύεται ότι η Millicent Vaughn γεννήθηκε ως Mammy Vaughn το 1927, και όχι το 1933. Γεννήθηκε σε μια οικογένεια 15 παιδιών, όλοι αφροαμερικανοί που ζουν στη Βιρτζίνια».