Ρόπαλα, καπνογόνα, κροτίδες και σιδερογροθιά βρήκε χθες η ΕΛ.ΑΣ σε 21 συνδέσμους

Newsroom
Ρόπαλα, καπνογόνα, κροτίδες και σιδερογροθιά βρήκε χθες η ΕΛ.ΑΣ σε 21 συνδέσμους
Τρεις συλλήψεις κατά τη διάρκεια ερευνών της ΕΛΑΣ σε 21 συνδέσμους οπαδών ομάδων στην Αττική.

Σε τρεις συλλήψεις προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ κατά τη διάρκεια ερευνών σε 21 γραφεία συνδέσμων οπαδών διαφόρων ομάδων, που πραγματοποίησαν, χθες, Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου, στην Αττική, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Ασφάλειας Αττικής, με τη συνδρομή και άλλων αστυνομικών δυνάμεων, καθώς και την παρουσία εκπροσώπων δικαστικής Αρχής.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, κατά τη διάρκεια των ελέγχων σε 3 γραφεία συνδέσμων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ρόπαλα, κοντάρια, καπνογόνα, κροτίδες και σιδερογροθιά, ενώ συνελήφθησαν οι προσωρινά υπεύθυνοι των συγκεκριμένων συνδέσμων. Στη συνέχεια, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Παράλληλα, από αρμόδια κλιμάκια των οικείων Διευθύνσεων Αστυνομίας, διενεργήθηκαν έλεγχοι ως προς τη νομιμότητα της λειτουργίας των συγκεκριμένων συνδέσμων και διαπιστώθηκε ότι 12 εξ αυτών δεν είχαν άδεια λειτουργίας της αρμόδιας Αρχής και ακολουθήθηκε η προβλεπόμενη διαδικασία.

Τέλος, σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, συνεχίζονται και σήμερα οι έρευνες σε συνδέσμους οπαδών διαφόρων ομάδων, στην περιοχή της Αττικής.