Το σενάριο να υπάρχει και 13ο άτομο εμπλεκόμενο στη δολοφονία του Άλκη εξετάζουν οι αρχές (vids)

Newsroom
Το σενάριο να υπάρχει και 13ο άτομο εμπλεκόμενο στη δολοφονία του Άλκη εξετάζουν οι αρχές (vids)
Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος, ο οποίος μιλώντας στον ΣΚΑΪ ανέφερε: «Φαίνεται και είναι πιθανό να υπάρχει κάποιος ακόμα εμπλεκόμενος».

Το σενάριο να υπάρχει κι άλλο εμπλεκόμενο άτομο στη δολοφονία του Άλκη, πλην του 12ου οδηγού του 3ου αυτοκινήτου, εξετάζουν οι αστυνομικές αρχές, που σημαίνει πως στο 3ο αυτοκίνητο, το οποίο αναζητείται και μετέφερε τους «σκληρούς οπαδούς» με το δρεπάνι, το μαχαίρι και το στειλιάρι, επέβαιναν 5 άτομα.

Αυτό το ενδεχόμενο φαίνεται να αφήνει ανοιχτό και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος, ο οποίος μιλώντας στον ΣΚΑΪ ανέφερε: «Φαίνεται και είναι πιθανό να υπάρχει κάποιος ακόμα εμπλεκόμενος» ανέφερε χαρακτηριστικά, ξεκαθαρίζοντας πως η έρευνα θα φτάσει μέχρι τέλους.

Συμπλήρωσε δε πως «υπάρχει ακόμη ένα ύποπτος που θα συλληφθεί και με αυτό η Αστυνομία θεωρεί πως θα έχει ολοκληρώσει τις συλλήψεις» ενώ τόνισε πως παρακολουθεί πολύ στενά τις εξελίξεις και ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Παράλληλα, απαντώντας σε δημοσιεύματα περί «μεγάλου προσώπου» που παραμένει ασύλληπτο, ξεκαθάρισε πως «για το κράτος και την Αστυνομία δεν υπάρχει μικρός ή μεγάλος». Αυτό έχει να κάνει με το 12ο άτομο, τον οδηγό του 3ου αυτοκινήτου που φέρεται να είναι από το Ωραιόκαστρο.

Κανείς δεν τον έχει κατονομάσει, όλοι λένε πως δεν τον γνώριζαν σα να φοβούνται να πουν ποιος είναι, ενώ οι αρχές έχουν μόνο το μικρό του όνομα και την περιγραφή που έδωσε ο 21χρονος Έλληνας που κρατούσε το δρεπάνι.

Για την ύπαρξη κι άλλου ατόμου έκανε λόγο και ο συνήγορος της οικογένειας του Άλκη, Αλέξης Κούγιας, ο οποίος δήλωσε στον ΑΝΤ1: «Υπάρχουν άλλοι δύο ύποπτοι, εγώ σας είχα πει από την πρώτη στιγμή ότι υπάρχει και τέταρτο αυτοκίνητο, αυτό είναι κάτι που διερευνάται αυτές τις ημέρες και αυτό θα προκύψει από τον ενδελεχή έλεγχο των καμερών. Όχι μόνο από τον τόπο του εγκλήματος, αλλά του συνόλου των καμερών που υπάρχουν στη Θεσσαλονίκη. Θα γυρίσουν πίσω την κίνηση των αυτοκινήτων και θα δούνε όλη την διαδρομή τους, από που ξεκίνησαν όποτε θα φανεί αν υπάρχει και τέταρτο αυτοκίνητο».