Εκτελεστής αυτοπυρπολήθηκε κατά λάθος την ώρα που προσπαθούσε να κάψει το όχημα διαφυγής του (vid)

Newsroom
Εκτελεστής αυτοπυρπολήθηκε κατά λάθος την ώρα που προσπαθούσε να κάψει το όχημα διαφυγής του (vid)
Κακοποιός στην Αυστραλία προσπάθησε να καταστρέψει τα αποτυπώματά του, αλλά κατάφερε να κάψει το χέρι του.

Ένας εκτελεστής στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας είχε ένα σοβαρό ατύχημα στην προσπάθειά του να διαφύγει, έπειτα από επίθεση σε ένα σπίτι.

Στο βίντεο που κυκλοφορεί από τις κάμερες ασφαλείας ένας εκτελεστής πυροβολεί στο σπίτι ενός 24χρονου τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας (7/2). Ο 24χρονος ο οποίος έχει καταβάλει εγγύηση 1 εκατομμυρίου δολαρίων για την υποτιθέμενη συμμετοχή του σε απαγωγή, δεν τραυματίστηκε από την επίθεση.

Ωστόσο, δεν συνέβη το ίδιο στον επίδοξο δολοφόνο του. Αφού πυροβόλησε αρκετές φορές στο σπίτι του 24χρονου, επέστρεψε στο αυτοκίνητό του. Στη συνέχεια φαίνεται να προσπαθεί να βάλει φωτιά στο όχημα προκειμένου να καταστρέψει τα αποτυπώματά του.

Όμως για κακή του τύχη από την έκρηξη πιάνει φωτιά και στη συνέχεια τρέχει για να διαφύγει. «Το μόνο που άκουσα ήταν μια τεράστια έκρηξη και μέσα σε πέντε λεπτά η αστυνομία είχε φτάσει στο σημείο», είπε αυτόπτης μάρτυρας.

Η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα το βίντεο από κάμερα ασφαλείας και ελπίζει ότι κάτι τέτοιο θα βοηθήσει προκειμένου να εντοπιστεί ο δράστης. Η αστυνομία υποψιάζεται ότι η απόπειρα εμπρησμού, άφησε τον δράστη με καμένο χέρι.

Οι αρχές ερευνούν ότι έχει μείνει από το αυτοκίνητο της επιχείρησης του δράσης έτσι ώστε να βρουν στοιχεία που θα οδηγήσουν στη σύλληψή του.