Ροντέο στον ΣΚΑΙ με Άδωνι και Σβέρκο: «Διαφημιστής είστε, έχετε υπάρξει τηλεπλασιέ» (vid)

Newsroom
Ροντέο στον ΣΚΑΙ με Άδωνι και Σβέρκο: «Διαφημιστής είστε, έχετε υπάρξει τηλεπλασιέ» (vid)
Μεγάλη ένταση στον αέρα του ΣΚΑΙ μεταξύ του Υπουργού Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη και του δημοσιογράφου, Νίκου Σβέρκου.

Ένας μικρός χαμός έγινε το πρωί στον αέρα του ΣΚΑΙ κατά την διάρκεια της εκπομπής «Σήμερα» στην οποία ήταν φιλοξενούμενος ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Κατά την διάρκειά της λοιπόν, ο δημοσιογράφος Νίκος Σβέρκος ρώτησε τον Υπουργό Ανάπτυξης για το θέμα που έχει προκύψει με την έγκριση εκπαιδευτικού προγράμματος της σχολής που έχει ο κ. Γεωργιάδης από το Υπουργείο Παιδείας.

Μάλιστα, ο διευθυντής της Αυγής, όταν ο Υπουργός του ζήτησε διευκρινήσεις για το γεγονός οτι παρομοίασε την τακτική της έμμεσης διαφήμισης με αυτή που ακολουθούν τα κέντρα αδυνατίσματος του είπε: «Διαφημιστής είστε, έχετε υπάρξει τηλεπλασιέ τόσα χρόνια».

Κάτι που προκάλεσε την παρέμβαση των παρουσιαστών που του ζήτησαν να δείξει ευγένεια απέναντι στον Υπουργό, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε η απάντηση του Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος ξεκίνησε για τον ενικό που χρησιμοποίησε ο Νίκος Σβέρκος για την Υπουργό Παιδείας, Νίκη Κεραμέως.

«Κυρία Κεραμέως. Το με την Κεραμέως που λέτε κύριε δείχνει πόσο ανάγωγος είστε. Η κ. Κεραμέως είναι Υπουργός. Με την κυρία Κεραμέως θα λέτε, εκτός και αν οι γονείς σας δεν σας έμαθαν να είστε ευγενής. Σοβαρευτείτε επιτέλους. Αν θέλετε να σας απαντάει ένας Υπουργός σοβαρευτείτε. Ούτε φίλος μου είστε, ούτε θα ήθελα να είστε ποτέ», τόνισε μεταξύ άλλων.