O Ατζούν έχει βάλει τον 50 Cent να χορέψει τσιφτετέλι στο τουρκικό DEAL

O Ατζούν έχει βάλει τον 50 Cent να χορέψει τσιφτετέλι στο τουρκικό DEAL
Πριν μερικά χρόνια ο Ατζούν Ιλιτζαλί είχε τον ρόλο του Χρήστου Φερεντίνου, καταφέρνοντας να εκτοξεύσει την τηλεθέαση του τουρκικού DEAL.

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί δεν εμφανίστηκε ξαφνικά στην τηλεόραση μέσα από το Survivor. Ο Τούρκος παραγωγός εδώ και σχεδόν 30 χρόνια βρίσκεται μέσα σε δεκάδες τηλεοπτικά προγράμματα της χώρας του, έχοντας εργαστεί αρχικά ως δημοσιογράφος και στη συνέχεια ως παρουσιαστής.

Μπορεί εμείς να τον μάθαμε ουσιαστικά το 2017, μέσα από το ριάλιτι επιβίωσης που κέρδισε ο Ντάνος, όμως η αλήθεια είναι πως στην Τουρκία τον γνωρίζουν πάρα πολύ καλά. Άλλωστε έχει βάλει το χεράκι του σε ιστορικές τηλεθεάσεις κάποιων προγραμμάτων. Μεταξύ άλλων έχει φέρει στην τηλεόραση της γειτονικής χώρας, ριάλιτι όπως το Survivor και το MasterChef, αλλά και talent shows όπως το The Voice, το Τουρκία Έχεις Ταλέντο, το Rising Star και άλλα.

acun

Μέσα στις επιτυχίες του Ατζούν είναι σίγουρα και η τουρκική εκδοχή του Deal, το οποίο έχουμε συνδέσει στη χώρα μας με το πρόσωπο του Χρήστου Φερεντίνου. Στην Τουρκία, λοιπόν, η εκπομπή έγινε «Var mısın? Yok musun?» και προβλήθηκε από το 2007 μέχρι και το 2009, με τον Ατζούν Ιλιτζαλί να αναλαμβάνει την παρουσίασή του.

Τα έπαθλα ξεκινήσουν από τη 1 λίρα (δηλαδή αυτή τη στιγμή στα 6 λεπτά του ευρώ) και έφταναν μέχρι και τις 500.000 λίρες (κάτι παραπάνω από 30.000 ευρώ). Αυτό που έκανε, όμως, το τουρκικό DEAL να ξεχωρίσει είναι το γεγονός πως ο Ατζούν έφερνε συχνά celebrities από όλο τον κόσμο, προκειμένου να παίξουν και να αναζητήσουν το κουτί με το μεγάλο έπαθλο.

Από το σόου του Τούρκου παραγωγού πέρασαν η Αντριάνα Λίμα, ο Μπρους Γουίλι, η Κριστίνα Αγκιλέρα, η Πάρις Χίλτον, ο Ρομπέρτο Κάρλος, ο Φατίχ Τερίμ και πολλοί άλλοι. Βέβαια, μία από τις εμφανίσεις που έμειναν στην ιστορία ήταν αυτή του 50 Cent. Κι αυτό γιατί ο Αμερικανός ράπερ εκτός από το να επιλέγει κουτιά, σηκώθηκε από την καρέκλα του και χόρεψε μέχρι και τσιφτετέλι δίπλα στον Ατζούν.

Αυτές ήταν εκπομπές.