Τσακώθηκαν για την μαγιονέζα και τον σκότωσε: Χτύπησε στον αδελφό του θύματος και του είπε τι έκανε

Newsroom
Τσακώθηκαν για την μαγιονέζα και τον σκότωσε: Χτύπησε στον αδελφό του θύματος και του είπε τι έκανε
Ισόβια καταδικάστηκε Kristofer Erlbacher για την δολοφονία του Caleb Solberg μετά από καυγά που είχαν για μία μαγιονέζα.

Στην φυλακή θα περάσει το υπόλοιπο της ζωής του ο Kristofer Erlbacher λόγω της δολοφονίας για ασήμαντη αφορμή του Caleb Solberg. Και όταν λέμε για ασήμαντη αφορμή το εννοούμε, καθώς το έγκλημα προέκυψε μετά από καυγά για μαγιονέζα...

Ο δράστης στις 17 Δεκεμβρίου του 2020 έτρωγε σε ένα μπαρ της Άιοβα, όταν το θύμα κατά λάθος του έριξε μαγιονέζα στο φαγητό του. Ο καυγάς που ακολούθησε πήρε γρήγορα διαστάσεις και επενέβη μέχρι και ο ετεροθαλής αδελφός του θύματος, ο Craig Pryor.

Kristofer Erlbacher

Ο 29χρονος αποχώρησε από το κατάστημα, αλλά δεν ξέχασε τον τσακωμό.

Περίμενε τον Caleb Solberg και τον εντόπισε έξω από ένα καφέ, έπεσε πάνω του με το φορτηγάκι που οδηγούσε, ενώ για να βεβαιωθεί πως τον σκότωσε, τον πάτησε δύο φορές.

Μάλιστα δεν περιορίστηκε εκεί, καθώς λίγο αργότερα χτύπησε το κουδούνι, στο σπίτι του Craig Pryor και του είπε πως σκότωσε τον αδελφό του.

Μετά από τα παραπάνω, όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς, η ποινή της ισόβιας φυλάκισης ήταν μονόδρομος για την πρόεδρο του δικαστηρίου.