Ηρωίδα αστυνομικός χτυπήθηκε από αμάξι για να σώσει ένα μικρό κορίτσι (vid)

Newsroom
Ηρωίδα αστυνομικός χτυπήθηκε από αμάξι για να σώσει ένα μικρό κορίτσι (vid)
Η αστυνομικός ρίσκαρε την ζωή της για να βοηθήσει ένα παιδί να περάσει τον δρόμο ενώ έβρεχε καταρρακτωδώς.

Μια Αμερικανίδα αστυνομικός χαρακτηρίστηκε ηρωίδα, καθώς έσωσε ένα κοριτσάκι. Ωστόσο δεν ήταν μόνο αυτό, αφού για να σώσει το παιδί χτυπήθηκε η ίδια από αυτοκίνητο.

Συγκεκριμένα, σ' ένα βίντεο από κάμερα ασφαλείας φαίνεται η δεκανέας Annette Goodyear, του αστυνομικού τμήματος North East στην κομητεία Cecil του Μέριλαντ, βοήθησε ένα παιδί του γυμνασίου να διασχίσει έναν δρόμο, εν μέσω καταιγίδας.

Όπως φαίνεται στα πλάνα του βίντεο, η γυναίκα κάνει σήμα στο διερχόμενο αυτοκίνητο να σταματήσει. Όμως το μαύρο Sedan έχει αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα και όπως φαίνεται μπαίνει με φόρα στο πλάνο με την αστυνομικό να προλαβαίνει να στείλει το παιδί στο πεζοδρόμιο αλλά χτυπάει η ίδια.

Η γυναίκα ήταν κάτω χτυπημένη και σύμφωνα με την Daily Mail, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ελαφρά τραύματα. Μάλιστα δεν έχει γίνει γνωστό αν θα ασκηθεί δίωξη στον οδηγό.

Ωστόσο, η πράξη έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου και όσο εκείνη αναρρώνει, οι χρήστες στα social media γράφουν θετικά σχόλια για την πράξη της.

«Θέλουμε να αφιερώσουμε λίγο χρόνο για να αναφερθούμε στην αξιωματικό Annette Goodyear του αστυνομικού τμήματος North East για τις ηρωικές ενέργειές της σήμερα», ανάρτησαν τα δημόσια σχολεία της κομητείας Cecil στο Facebook.

«Είμαστε ευγνώμονες που η αστυνομικός Goodyear έλαβε θεραπεία και βγήκε από το νοσοκομείο αφού έσωσε ένα παιδί από το να το χτυπήσει αυτοκίνητο. Είμαστε για πάντα ευγνώμονες για την ανιδιοτελή απάντηση αυτού του ήρωα», αναφέρουν.