Onirama και Δεκαράκι ενώνονται σε μια μοναδική μουσική βραδιά

Newsroom
Onirama και Δεκαράκι ενώνονται σε μια μοναδική μουσική βραδιά
Οι Onirama, μαζί με την πρώτη οικογένεια μονοποικιλιακών αποσταγμάτων, Δεκαράκι, ξεφυλλίζουν το ΑΝΘΟΛΟΓΙΟ για Μικρούς και Μεγάλους παρέα με εκλεκτούς φίλους.

Σε μια βραδιά γεμάτη αρώματα και μουσική υποδέχθηκαν τους μουσικόφιλους, το αγαπημένο συγκρότημα Onirama και το τσίπουρο Δεκαράκι. Το Δεκαράκι που πρόσφατα παρουσίασε τα πρώτα μουσικά αποστάγματα, δε θα μπορούσε να λείπει από τον επετειακό δίσκο των ONIRAMA που αγαπήθηκε αμέσως! Πρόκειται για ένα «ΑΝΘΟΛΟΓΙΟ για Μικρούς και Μεγάλους» που αποτελείται από 3 Δεκαράκια δισκάκια. Το κάθε δισκάκι του Ανθολογίου περιλαμβάνει 10 ντουέτα «Δεκαράκια», κάθε ένα με διαφορετικά ηχοχρώματα, συναισθήματα και εικόνες που ισορροπούν αρμονικά με τα χαρακτηριστικά και τα αρώματα της κάθε ποικιλίας του τσίπουρου Δεκαράκι.

Τη Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2022 η Εναλλακτική Σκηνή, στο κτίριο της Εθνικής Λυρικής Σκηνής στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, μεταμορφώθηκε σε ένα μουσικό παραμύθι όπου υπάρχουν πρίγκιπες σε κάθε δύσκολη εποχή και μοιράζουν μελωδίες, χρώματα, αρώματα και τριαντάφυλλα. Μια αξέχαστη εμπειρία παρέα και τους αγαπημένους Onirama και το τσίπουρο Δεκαράκι περίμενε όποιον κατάφερε να παρευρεθεί στην Εναλλακτική Λυρική Σκηνή. Η βραδιά ήταν γεμάτη εκπλήξεις και εκλεκτές παρουσίες της μουσικής οι οποίες με την προσωπικότητα και τις μελωδίες τους, απογείωσαν το κοινό ερμηνεύοντας κλασσικά αγαπημένα τραγούδια, για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι, αλλά και καινούρια ή διασκευασμένα τραγούδια από το Ανθολόγιο. Τις μελωδίες συμπλήρωσαν αέρινα μουσικά χορευτικά που έδεσαν τέλεια με τις ερμηνείες και προσέδωσαν οπτική μορφή στα τραγούδια. Η βραδιά αποτέλεσε μια μεγάλη γιορτή για κοινό και καλλιτέχνες οι οποίοι με αγάπη ευχήθηκαν ο καθένας με τον τρόπο του να είναι καλοτάξιδο το Ανθολόγιο.

γσδηδ

Μέρος των εσόδων της εκδήλωσης θα διατεθεί για την ενίσχυση του έργου της ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΖΩΗΣ, το οποίο αποσκοπεί στη φροντίδα και ολιστική υποστήριξη εφήβων και νεαρών ενηλίκων που προέρχονται από Δομές Κλειστής Παιδικής Προστασίας.

Με αρώματα και ηχοχρώματα από το τσίπουρο Δεκαράκι

Το Ανθολόγιο για Μικρούς και Μεγάλους κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα: https://Onirama.lnk.to/AnthologioGiaMikrousKaiMegalous

#dekaraki#3Dekarakia #ONIRAMA #AnthologioGiaMikrousKaiMegalous