Η Κωτσόβολος στηρίζει Ολυμπιακή και Παραολυμπιακή Ομάδα στους Χειμερινούς Αγώνες του Πεκίνο

Newsroom
Η Κωτσόβολος στηρίζει Ολυμπιακή και Παραολυμπιακή Ομάδα στους Χειμερινούς Αγώνες του Πεκίνο
Με μία εκδήλωση στο κατάστημα της Κωτσόβολος στο The Mall Athens, η εταιρεία μετέφερε τις ευχές της στους αθλητές και των δύο ελληνικών αποστολών.

Ως Υποστηρικτής της Ελληνικής Ολυμπιακής Ομάδας και Επίσημος Χορηγός της Ελληνικής Παραολυμπιακής Ομάδας και Επιτροπής, η Κωτσόβολος στηρίζει και πάλι ισότιμα τους αθλητές των δύο ελληνικών αποστολών, που θα συμμετάσχουν αυτή τη φορά στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες «Πεκίνο 2022».

Οι Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες θα διεξαχθούν στην πόλη του Πεκίνο από τις 4 έως τις 20 Φεβρουαρίου 2022, όπου θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας οι Απόστολος Αγγέλης, Ιωάννης Αντωνίου, Μαρία Ντάνου, Νεφέλη Τίτα και Μαρία Ελένη Τσιόβολου, ενώ οι Παραολυμπιακοί Χειμερινοί Αγώνες θα διεξαχθούν από τις 4 έως τις 13 Μαρτίου 2022, με τη συμμετοχή της Eυαγγελίας Νίκου και συνοδό τον Δημήτρη Προφέντζα και του Κωνσταντίνου Πετράκη.

Στο πλαίσιο της έναρξης των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων, η Κωτσόβολος διοργάνωσε τιμητική εκδήλωση στο κατάστημά της στο The Mall Athens, το Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2022. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους όλοι οι αθλητές της Ελληνικής Ολυμπιακής και Παραολυμπιακής ομάδας, οι οποίοι μοιράστηκαν τα συναισθήματά τους και την εμπειρία τους για το «ταξίδι» που διένυσαν προς το δρόμο τους για το Πεκίνο. Ο Chief Marketing and Customer Officer της Κωτσόβολος, κ. Κώστας Σταματάκης, καλωσόρισε τους αθλητές και τα στελέχη των επιτροπών και έκανε αναφορά στο πρόγραμμα της εταιρείας «Τεχνολογία χωρίς εμπόδια» και στους λόγους που η εταιρεία στηρίζει ισότιμα και τις δύο ομάδες, ενώ μαζί με την ομάδα της Κωτσόβολος, ευχήθηκαν από κοντά καλή επιτυχία στους αθλητές και των δύο αποστολών.

Παράλληλα, η Κωτσόβολος ως Χορηγός της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας, με αφορμή την έναρξη των αγώνων και την εκδήλωση προς τιμήν των αθλητών, τοποθέτησε στο κατάστημά της στο The Mall Athens τη δάδα των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων, η οποία θα παραμείνει σε αυτό για το χρονικό διάστημα των δύο μηνών, ώστε να έχουν την ευκαιρία μικροί και μεγάλοι θαυμαστές των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων να φωτογραφηθούν μαζί της.

Η Κωτσόβολος στηρίζει έμπρακτα και ενδυναμώνει την Ελληνική Ολυμπιακή και Παραολυμπιακή ομάδα, με στόχο την ισότιμη συμμετοχή όλων των αθλητών, χωρίς εμπόδια και διακρίσεις. Η εταιρεία βρίσκεται ισότιμα στο πλευρό της Ελληνικής Ολυμπιακής και Ελληνικής Παραολυμπιακής ομάδας, όχι μόνο μέσα από τα προγράμματα χορηγίας και υποστήριξης, αλλά και μέσα από μία σειρά ενεργειών που στόχο έχουν την εμψύχωση των αθλητών, αλλά και τη μετάδοση έμπνευσης για τους εργαζομένους, τους συνεργάτες και τους πελάτες της στα ολυμπιακά ιδεώδη και σε έναν κόσμο χωρίς διακρίσεις.

Είμαστε ίδιοι στα θέλω, ίσοι στα μπορώ!