Ο διάλογος του 23χρονου με τον πρόεδρο του δικαστηρίου για τα κλειδιά του συνδέσμου του ΠΑΟΚ: «Μου τα έδωσε ένας κύριος»

Newsroom
Ο διάλογος του 23χρονου με τον πρόεδρο του δικαστηρίου για τα κλειδιά του συνδέσμου του ΠΑΟΚ: «Μου τα έδωσε ένας κύριος»
«Ομερτά» από τον 23χρονο στο δικαστήριο για τα ευρήματα στον σύνδεσμο του ΠΑΟΚ.

Εκτός από την υπόθεση της δολοφονίας του Άλκη και της επίθεσης που έγινε στον 19χρονο και στην παρέα του, ο 23χρονος κατηγορούμενος εμπλέκεται και σε μία άλλη υπόθεση. Αυτή του συνδέσμου του ΠΑΟΚ Σ.Φ 4 που βρίσκεται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Εκεί, κατά τον έλεγχο που έγιναν από την ΕΛ.ΑΣ βρέθηκαν διάφορα πολεμοφόδια, για τα οποία κλήθηκε να απολογηθεί ο νεαρός.

Πως όμως εμπλέκεται στην υπόθεση αυτή; Κατά τον σωματικό έλεγχο που έγινε πάνω του και στο σπίτι του, βρέθηκε να έχει στην κατοχή του κάποια κλειδιά. Ένα από αυτά αντιστοιχούσε στις κλειδαριές του συνδέσμου και με αυτό άνοιξαν οι αρχές στην έρευνα που έγινε.

Κάτι που σύμφωνα με το δημοσίευμα thessnews.gr, ο 23χρονος δεν υπολόγιζε πως θα συμβεί και όταν το αποκάλυψε αστυνομικός μάρτυρας που συμμετείχε στον έλεγχο, φαίνεται πως ξαφνιάστηκε και δεν μπόρεσε να δώσει απαντήσεις με σαφήνεια...

Ο διάλογος

Είναι χαρακτηριστικός ο διάλογος που ακολούθησε...

  • Πρόεδρος: «Που τα βρήκες τα κλειδιά;»
  • 23χρονος: «Τα βρήκα»
  • Πρόεδρος: «Ποιος»
  • 23χρονος: «Μου τα έδωσε ένας μεγάλος σε ηλικία κύριος. Δεν τον ξέρω θα πήγαινα με κάποιους»
  • Πρόεδρος: «Με ποιους»
  • 23χρονος: «Δεν ξέρω»

Οι φωτογραφίες και το γκλοπ

Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειωθεί πως στο εσωτερικό του συνδέσμου υπήρχαν και φωτογραφίες στις οποίες ο 23χρονος εμφανίζονταν με άλλους οπαδούς σε διάφορες περιστάσεις, ενώ από τον έλεγχο της σήμανσης ελέγχονται αποτυπώματά του στο χώρο.

Τέλος, να σημειώσουμε πως του αποδόθηκε και η κατηγορία της αποδοχής προϊόντος εγκλήματος καθώς στο διαμέρισμα του ημιώροφου της πολυκατοικίας βρέθηκε και ένα κλομπ αστυνομικού της τροχαίας!

Στον 23χρονο επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 4 ετών και 3 μηνών, χωρίς αναστολή.