Παρήγγειλε το iPhone 13 Pro Max και παρέλαβε… ένα σαπούνι

Newsroom
Παρήγγειλε το iPhone 13 Pro Max και παρέλαβε… ένα σαπούνι
Πήγε ο οδηγός ντελίβερι έβγαλε φωτογραφία το σπίτι και έφυγε και της είπε πως ήταν «κολλημένος στην κίνηση». Μετά από δυο μέρες πήγε άλλος οδηγός ντελίβερι και παρέδωσε… σαπούνι χεριών.

Σκασμένη είναι η 32χρονη μητέρα Khaoula Lafhaily, από το βόρειο Λονδίνο, που είχε παραγγείλει το νέο iPhone 13 Pro Max αξίας 1.500 λιρών (1.800 ευρώ), ωστόσο ο οδηγός ντελίβερι δεν εμφανίστηκε ποτέ, λέγοντας πως είχε «κολλήσει στην κίνηση». Μέρες αργότερα, εμφανίστηκε ένας διαφορετικός οδηγός ντελίβερι, αλλά το δέμα είχε μέσα ένα μπουκάλι υγρού σαπουνιού αξίας 1 λίρας (1,5 ευρώ).

Το καλό είναι πως η 32χρονη είχε δώσει προκαταβολή 150 λιρών. Το κακό είναι πως έχει υπογράψει συμβόλαιο 36 μηνών για το συνολικό ποσό.

2

Η Khaoula τηλεφώνησε στο Sky Mobile και ισχυρίζεται ότι ξεκίνησαν αμέσως έρευνα για να δουν τι έγινε και δεν παρέλαβε το ακριβό κινητό της τηλέφωνο, ωστόσο έχει περάσει μία εβδομάδα και ακόμα δεν έχει λάβει καμία απάντηση.

«Μένουμε σε ένα διαμέρισμα στον πρώτο όροφο, οπότε πρέπει να προσέχουμε το παράθυρο όταν λαμβάνουμε παραδόσεις, διαφορετικά θα παραδοθούν σε λάθος διαμέρισμα. Είδαμε τον οδηγό να φτάνει στο σπίτι μας, να βγάζει μια φωτογραφία έξω από το σπίτι και μετά να φεύγει» είπε η Khaoula και συμπλήρωσε: «Αλλά ο οδηγός μάς είπε ότι ήρθε στην πόρτα, χτύπησε και κανείς δεν ήταν εκεί, οπότε θα επέστρεφε ξανά την επόμενη μέρα. Παρακολουθούσαμε από το παράθυρο αλλά μας είχε πει ψέματα, δεν ήρθε.

2

Ένας διαφορετικός οδηγός ντελίβερι ήρθε την Πέμπτη, ο σύζυγός μου κατέβηκε για να παραλάβει το δέμα στις 8.50 π.μ., το οποίο ανοίξαμε γύρω στο μεσημέρι επειδή κοιμόμουν και ήταν ένα μπουκάλι σαπούνι για τα χέρια. Μπορείς να φανταστείς; Ήμουν σε απόλυτο σοκ. Σίγουρα το έχουν κλέψει… είναι απαίσιο».