Σοκάρει το βίντεο με σπηλαιολόγο να περνάει μέσα από μια μικροσκοπική τρύπα (vid)

Newsroom
Σοκάρει το βίντεο με σπηλαιολόγο να περνάει μέσα από μια μικροσκοπική τρύπα (vid)
Είναι απίστευτο πως χώρεσε μέσα σε τόσο μικρή τρύπα.

Μέσα από την τρύπα μιας βελόνας κατάφερε να χωρέσει ένας σπηλαιολόγος, με το σχετικό βίντεο να έχει γίνει viral. Ο χρήστης του TikTok με το όνομα Ethan ανέβασε το βίντεο, το οποίο έχει τραβήξει την προσοχή των χρηστών.

Ο εν λόγω σπηλαιολόγος καταφέρνει να περάσει το σώμα του σε μια στενή τρύπα και στη συνέχεια βάζει μέσα και το κεφάλι του. Το άνοιγμα της τρύπας είναι τόσο μικρό που δεν χωράει καν μια μπάλα ποδοσφαίρου πόσο μάλλον ένα ανθρώπινο σώμα. Ωστόσο, ο έμπειρος σπηλαιολόγος τα κατάφερε.

Παραδέχθηκε ότι έπρεπε πρώτα να διασφαλίσει ότι θα χωρούσε το στήθος του, παίρνοντας μια βαθιά ανάσα. Το βίντεο έχει συγκεντρώσει πάνω από 27 εκατομμύρια προβολές. Υπήρχαν πάντως και αυτοί που ένιωσαν άβολα παρακολουθώντας τον να μπαίνει μέσα στην τρύπα.

@stickfigureboy99 Reposted due to guidelines, do not attempt #fyp #cave #caver #caveman ♬ original sound - It’s ya boi

Ο Ethan που ασχολείται με την σπηλαιολογία εδώ και τέσσερα χρόνια, προειδοποίησε τον κόσμο που θα δει το βίντεο να μην δοκιμάσει κάτι ανάλογο επειδή πρόκειται για κάτι πολύ επικίνδυνο.

Αποκάλυψε μάλιστα, ότι στο σημείο που ανακάλυψε την τρύπα υπήρχαν και άλλες δύο μεγαλύτερες, όμως ήθελε να δοκιμάσει τα όριά του.

@stickfigureboy99 #stitch with @stickfigureboy99 #greenscreen ♬ original sound - It’s ya boi