Το... γυρίζει η Μυριέλλα για Τσακατσούκα στο Survivor: «Δεν θέλω καμία σχέση μαζί του» (vid)

Newsroom
Το... γυρίζει η Μυριέλλα για Τσακατσούκα στο Survivor: «Δεν θέλω καμία σχέση μαζί του» (vid)
Αλλάζει στάση η Μυριέλλα για τη σχέση της με τον Κατσαούνη στο Survivor.

Η σχέση της Μυριέλλας Κουρεντή και του Γιώργου Κατσαούνη και το μεταξύ τους ειδύλλιο που είχε δημιουργηθεί στο Survivor φαίνεται να παίρνει άδοξο τέλος. Η ηθοποιός της ομάδας των Διασήμων «άδειασε» τον «τσακατσούκα» λέγοντας χαρακτηριστικά την φράση: «Από μακριά και αγαπημένοι και αν...».

Πιο συγκεκριμένα, μιλώντας στην κάμερα του Survivor, η Μυριέλλα Κουρεντή σημείωσε χαρακτηριστικά πως «κατά τη διάρκεια του συμβουλίου είμαι σίγουρη ότι θα ακούσω πάλι ένα κάρο κουλά πράγματα από τον Γιώργο και αυτό γιατί έχει θιχτεί πάρα πολύ ο εγωισμός του και δεν θέλει να παραδεχθεί ότι δεν υποστήριξα το ψέμα ή τα ψέματα που πήγε να πει πάλι για να βγάλει την ουρά του απ’ έξω. Είμαι σίγουρη ότι ο κόσμος και όποιος παρακολουθεί με λίγη λογική παραπάνω θα καταλάβει ότι αυτά τα πράγματα που λέει ο Γιώργος δεν ισχύουν».

Και πρόσθεσε: «Από δω και μπρος ούτως ή άλλως εγώ απομακρύνομαι τελείως, έβγαλα και τον σταυρό. Δεν θέλω καμία σχέση με αυτόν τον άνθρωπο, με απογοήτευσε 100% και δεν θέλω καθόλου καμία σχέση μαζί του. Από μακριά και αγαπημένοι και αν».

Τα ίδια λόγια επιβεβαίωσε η ηθοποιός και παίκτρια του Survivor, λίγο μετά, στο συμβούλιο του νησιού.