Αμερικανίδα προβληματίζεται με την πρωινή συνήθεια του Βρετανού συζύγου της: «Είναι νορμάλ αυτό που κάνει;»

Newsroom
Αμερικανίδα προβληματίζεται με την πρωινή συνήθεια του Βρετανού συζύγου της: «Είναι νορμάλ αυτό που κάνει;»
Η κτηματομεσίτης Chloe Tucker Caine που ζει με τον Βρετανό σύζυγό της στη Νέα Υόρκη, μοιράστηκε στο TikTok, την «πραγματικά περίεργη» πρωινή συνήθεια που έχει…

Είναι απολύτως λογικό και αναμενόμενο να υπάρχουν πολιτισμικές διαφορές μεταξύ δυο ανθρώπων από διαφορετικές χώρες. Θα περίμενε όμως κανείς, πως μια γυναίκα από την Αμερική με έναν άντρα από το Ηνωμένο Βασίλειο δεν θα υπήρχαν τόσες ώστε να προκαλεί εντύπωση στον άλλον.

Η κτηματομεσίτης Chloe Tucker Caine όμως, η οποία ζει με τον Βρετανό σύζυγό της στη Νέα Υόρκη, μοιράστηκε στο TikTok, περισσότερο για να ζητήσει συμβουλές, την «πραγματικά περίεργη» πρωινή συνήθεια που έχει…

Η Chloe λοιπόν μας λέει πως «ο Βρετανός σύζυγός μου κάνει κάτι που είναι πραγματικά περίεργο και θέλω να μάθω αν αυτό είναι κανονική βρετανική συνήθεια». Ρωτάει λοιπόν: «Είναι φυσιολογικό που ο σύζυγός μου βάζει τις πιτζάμες του πίσω από το μαξιλάρι του το πρωί;».

2

Πολλοί τη διαβεβαίωσαν πως είναι πράγματι βρετανική συνήθεια, σε σημείο μάλιστα που να αναρωτιούνται πολλοί για τον λόγο που ρωτάει, καθώς «νόμιζα ότι όλος ο κόσμος το έκανε αυτό. Πού αλλού θα τις έβαζες;», όπως της έγραψε ένας χρήστης στο TikTok.».

Υπήρξαν βέβαια και οι εξαιρέσεις, καθώς κάποιος έγραψε: «Τι; Είμαι από το Ηνωμένο Βασίλειο και δεν έχω ακούσει ποτέ κανέναν να το κάνει αυτό;!», ενώ κάποιοι Αυστραλοί ήταν πως επίσης το κάνουν.

Η πλειονότητα φαίνεται να συμφωνεί και δεν έχουμε λόγο να διαφωνήσουμε καθώς το βίντεο έχει ένα εκατομμύριο προβολές.