Χαμός με Περρή και Πατούλη: «Έπρεπε να είχατε βάλει την ουρά στα σκέλια» (vid)

Newsroom
Χαμός με Περρή και Πατούλη: «Έπρεπε να είχατε βάλει την ουρά στα σκέλια» (vid)
Ο Βαγγέλης Περρής είχε εγκλωβιστεί στην Αττική Οδό, μαζί με άλλους συντελεστές της εκπομπής.

Στην εκπομπή «Το Πρωινό» μίλησε ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, για τα προβλήματα που προκλήθηκαν από την κακοκαιρία «Ελπίδα».

Στο πάνελ ήταν και ο Βαγγέλης Περρής, ο οποίος μαζί με άλλους δημοσιογράφους της εκπομπής είχαν εγκλωβιστεί για ώρες στην Αττική Οδό και τελικά έφυγαν με τα πόδια. Μάλιστα περιέγραψαν στην εκπομπή τα όσα έζησαν.

Ο Βαγγέλης Περρής ακούγοντας τον Γιώργο Πατούλη «εξερράγη» και ανέφερε: «Ευχαριστούμε κύριε Πατούλη να είστε καλά, πολύ κουράγιο πήραμε από αυτά που μας είπατε. Δεν μπορεί, δεν μπορεί, να είσαι εγκλωβισμένος και να ακούς τον κύριο Πατούλη να σου λέει αυτά τα πράγματα τα οποία λέτε και τώρα. Είμαστε άνθρωποι, οι οποίοι υποφέραμε, είχαμε πυρετό, δεν είχαμε έναν τρόπο να αντιμετωπίσουμε όλο αυτό το οποίο μας συνέβαινε και βγαίνατε και μιλούσατε για να πάρετε ψήφους», τόνισε.

«Δεν καταλάβατε τίποτα! Τίποτα, τίποτα με κεφαλαία. Τίποτα κύριε Πατούλη, δεν πήρατε χαμπάρι τίποτα! Μηδέν, μηδέν! Ελπίζω, όχι μόνος μου, εκ μέρους όλων αυτών που χτες υπέφεραν και άκουγαν εσάς να κάνετε φτηνή πολιτική. Αυτό συνέβη χτες κύριε Πατούλη!», κατέληξε.

«Δεν ξέρω αν πρέπει να μιλήσω κιόλας, μετά το διάγγελμα που άκουσα», απάντησε ο Γιωργος Πατούλης.

Τότε ο Βαγγέλης Περρής του είπε εκνευρισμένος: «Α, ειρωνεύεστε κιόλας. Θα έπρεπε να έχετε βάλει την ουρά στα σκέλια!»