Έκανε παρατήρηση σε γυναίκα που έβγαλε την μπλούζα της σε πίστα Supercross και οι θεατές την λίντσαραν (vid)

Newsroom
Έκανε παρατήρηση σε γυναίκα που έβγαλε την μπλούζα της σε πίστα Supercross και οι θεατές την λίντσαραν (vid)
Απίστευτος καβγάς σε πίστα Supercross των ΗΠΑ.

Ένα περίεργο περιστατικό συνέβη σε μια πίστα Supercross στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ. Πρωταγωνίστριες δύο γυναίκες που λογομάχησαν με αποτέλεσμα στη συνέχεια να ξεσπάσει ένα επικός καβγάς.

Όλα ξεκίνησαν όταν μια γυναίκα που είχε στο στόμα της ένα ποτήρι με μπύρα, αποφάσισε να αποκαλύψει το στήθος της μπροστά στο κοινό που παρακολουθούσε τον αγώνα. Οι περισσότεροι, κυρίως οι άνδρες έδειξαν να ενθουσιάζονται από αυτή την κίνηση.

Ωστόσο, μια γυναίκα που ήταν στις εξέδρες φάνηκε να ενοχλείται από αυτή την ενέργεια και έσπευσε να της κάνει παρατήρηση και να της ζητήσει τον λόγο, θεωρώντας απαράδεκτο αυτό που έκανε, μιας και υπήρχαν ανήλικα παιδιά.

Οι δύο γυναίκες είχαν έντονη λογομαχία και σε εκείνο το σημείο υπήρξε η παρέμβαση κάποιων ανδρών. Καθώς η εξαγριωμένη γυναίκα φώναζε «υπάρχουν παιδιά», ένας άνδρας της είπε σε έντονο ύφος «πήγαινε στη θέση σου» για να ακολουθήσουν κι άλλοι.

Την ώρα που η γυναίκα πήγαινε προς της θέση της, άρχισαν να της εκτοξεύουν πάνω της ποτήρια με μπύρα και τα πράγματα έδειχναν να ξεφεύγουν. Το βίντεο «κόβεται» χωρίς να έχει γίνει γνωστό τι έγινε στη συνέχεια, ωστόσο σύμφωνα με ενημέρωση της αστυνομίας, υπήρξε απομάκρυνση κάποιων θεατών από τις θέσεις τους προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα.