Με κάμερα 48MP κάμερα θα κυκλοφορήσει το iPhone 14 Pro

Παύλος Παπαπαύλου
Με κάμερα 48MP κάμερα θα κυκλοφορήσει το iPhone 14 Pro
Σύμφωνα με νεότερο ρεπορτάζ από ιστοσελίδες του εξωτερικού, η Apple κάνει μια σημαντική αλλαγή στα νέα μοντέλα.

Ένα νέο ρεπορτάζ της ιστοσελίδας TrendForce (που έχει αποδειχτεί αξιόπιστη ως προς την εκ των έσω πληροφόρησή της για αρκετές εταιρείες) αναφέρει πως το iPhone 14 Pro θα κυκλοφορήσει με κεντρική κάμερα στα 48MP.

Αν επιβεβαιωθεί αυτή η πληροφορία, αυτή θα είναι η τρίτη φορά που η Apple αναβαθμίζει την ανάλυση του κεντρικού αισθητήρα της (iPhone 4 σε iPhone 4S από 5MP στα 8MP, iPhone 6 σε iPhone 6S από 8MP στα 12MP) και όλα συγκλίνουν πως αυτή η εξέλιξη έρχεται για να μπορέσει η νέα γενιά των συσκευών να προσφέρει όσο το δυνατόν καλύτερη ποιότητα στην εγγραφή περιεχομένου σε ανάλυση 8K, ειδικά στα τηλέφωνα της σειράς Pro.

Παρόμοια αναφορά έχει κάνει πάντως και ο γνωστός αναλυτής Ming-Chi Kuo, σημειώνοντας πως τα 48MP για τον κεντρικό αισθητήρα των νέων iPhone είναι θέμα χρόνου να ανακοινωθούν, ενώ είχε προβλέψει πως στα iPhone 15 του 2023 θα δούμε και periscope zoom.

Έχουμε βέβαια ακόμη καιρό μέχρι την ανακοίνωση των iPhone 14, αλλά σίγουρα κάθε τέτοια πληροφορία ρίχνει λίγο φως στο σκοτάδι μέχρι να φτάσουμε στον Σεπτέμβριο.

Πηγή εικόνας: MacRumors