Έξαλλος ο Γιωρίκας με την Μυριέλλα στο Survivor: «Μου σπάει πολύ τα νεύρα» (vid)

Newsroom
Έξαλλος ο Γιωρίκας με την Μυριέλλα στο Survivor: «Μου σπάει πολύ τα νεύρα» (vid)
Ο Γιωρίκας Πιλίδης «άνοιξε πυρ» για την Μυριέλλα Κουρεντή και ανέφερε ότι κάνει άνω κάτω την ομάδα. «Βόμβα» έριξε ο Κατσαούνης μιλώντας για «στημένο» παιχνίδι από τους Μαχητές για να φύγει η Παρασκευή.

Αντιπάθειες έχουν δημιουργηθεί στην ομάδα των Διασήμων στο Survivor, με τον Γιωρίκα Πιλίδη να αναφέρει πως η Μυριέλλα Κουρεντή είναι ένα άτομο που του σπάει τα νεύρα.

«Οι εντάσεις θεωρώ ότι δεν θα σταματήσουν ποτέ στην ομάδα μας. Θεωρώ ότι η Μυριέλλα είναι ένας άνθρωπος που πραγματικά κουράζει όλη την ομάδα και δεν ξέρω πρέπει κάπως να διακοπεί αυτό το πράγμα. Εμένα προσωπικά μου σπάει πολύ τα νεύρα και το ίδιο θεωρώ και στην υπόλοιπη ομάδα», ανέφερε.

Χαμός στο Survivor με την συμφωνία για «στημένο παιχνίδι»

Εκνευρισμένος είναι ο Γιώργος Κατσαούνης με την ομάδα του στο Survivor και θεωρεί πως όλοι έχουν στραφεί εναντίον του.

«Εγώ πιστεύω πως όλη η ομάδα ήταν εναντίον μου. Μπορώ να πω τον λόγο, επειδή πριν δύο ματς είπα ότι ήθελε να φύγει η Παρασκευή από το παιχνίδι και δεν άντεχε. Συμφωνήσαμε να δώσουμε ένα παιχνίδι… Εμείς στην Θεσσαλία δεν έχουμε μάθει να πουλάμε τα παιχνίδια, μπήκα μέσα και πήρα δύο νίκες… Θέλω να πω κάτι σε όλη την Ελλάδα. Πουλημένος δεν είναι αυτός που είπε ότι η ομάδα του πουλήθηκε, πουλημένοι είναι αυτοί που πουλήθηκαν» είπε ο Γιώργος Κατσαούνης.