Κατέρρευσε ψευδοροφή στον «Ευαγγελισμό» και τραυματίστηκαν δύο εργαζόμενες! (vid)

Newsroom
Κατέρρευσε ψευδοροφή στον «Ευαγγελισμό» και τραυματίστηκαν δύο εργαζόμενες! (vid)
Οι γυναίκες ετοίμαζαν τα γεύματα για τους ασθενείς. Η μια τραυματίστηκε στο κεφάλι με αποτέλεσμα να χρειαστεί να νοσηλευτεί.

Δυο εργαζόμενες στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» τραυματίστηκαν, ευτυχώς ελαφρά, όταν έπεσε ψευδοροφή στο κεφάλι τους.

Η μια γυναίκα τραυματίστηκε ελαφρά ενώ η άλλη χτύπησε στο κεφάλι με αποτέλεσμα να χρειαστεί να νοσηλευτεί και είναι εκτός κινδύνου.

Οι δύο γυναίκες, ετοίμαζαν τα γεύματα για τους ασθενείς και όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ όταν άκουσαν το θόρυβο πρόλαβε η μία και άνοιξε τη πόρτα και αυτό τους έσωσε γιατί η ψευδοροφή βρήκε εμπόδιο στη πόρτα.

Η ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ:

«Σήμερα το μεσημέρι στις 12 στον ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟ στη Μονάδα Μεταμόσχευσης Οργάνων στο 2ο οροφο του παλαιού κτιρίου στη κουζίνα που είναι εντός της Μονάδας κατέρρευσε η ψευδοροφή μεγάλου βάρους.

Στη κουζίνα εκείνη την ώρα βρίσκονταν δύο τραπεζοκόμες οι οποίες είχαν κλείσει τη πόρτα της κουζίνας να ετοιμάσουν το φαγητό των ασθενών. Όταν άκουσαν το θόρυβο πρόλαβε η μία και άνοιξε τη πόρτα και αυτό τους έσωσε γιατί η ψευδοροφή βρήκε εμπόδιο στη πόρτα.

Καταπλακώθηκαν όμως οι τραπεζοκόμες και τραυματίσθηκαν. Η μία συνάδελφος πιο σοβαρά νοσηλεύεται ευτυχώς εκτός κινδύνου. Η άλλη συνάδελφος πιο ελαφριά. Περιποιηθηκαν τα τραύματά της και πήγε σπίτι της με αναρρωτική άδεια. Πόσες φορές δεν έχουμε αναδείξει την επικινδυνότητα του κτιριακού εξοπλισμού των νοσοκομείων λόγω έλλειψης κονδυλίων.

Πόσοι συνάδελφοι πρέπει να τραυματισθούν, να κινδυνέψει η ζωή τους για να γίνει συντήρηση των νοσοκομείων. Δεν είναι ούτε το πρώτο ούτε το τελευταίο.

Μάλλον στα μέτρα προστασίας θα πρέπει να συμπεριλάβουμε και κράνος. Περαστικά στους συναδέλφους».

Φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν στα social media