Συγκλονίζει η Ντέμη Γεωργίου για πρώην σύντροφό της: «Με χτύπησε στο κεφάλι και έχασα την όρασή μου για δύο μήνες» (vid)

Newsroom
Συγκλονίζει η Ντέμη Γεωργίου για πρώην σύντροφό της: «Με χτύπησε στο κεφάλι και έχασα την όρασή μου για δύο μήνες» (vid)
Η περιγραφή της Ντέμης Γεωργίου από το MasterChef για την κακοποίηση που δέχτηκε από πρώην σύντροφό της.

H Ντέμη Γεωργίου είναι μια παίκτρια που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο MasterChef.

Και στο παρελθόν αλλά και σήμερα μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό», αναφέρθηκε στην κακοποίηση που δέχτηκε από πρώην σύντροφό της.

«Δεν υπάρχει κακοποίηση μόνο από τους άνδρες, όλες οι σχέσεις μπορεί να είναι κακοποιητικές, είτε είναι μητέρα είτε είναι άντρας. Ήταν η στιγμή που ένιωσα ότι ή θα ζήσω ή θα πεθάνω, είχε να κάνει με την επιβίωση μου. Ήταν μια χρόνια κακοποιητική σχέση, το μεγάλο κακό έγινε μία φορά. Αν δεν έφτανε στο σημείο να πάω στο νοσοκομείο, δεν ξέρω πώς θα έβγαινα από όλο αυτό. Παρόλο που το σκεφτόμουν. Έφτασα να πεθάνω, έχασα την όρασή μου για δύο μήνες. Ήταν κάτι too much. Χτυπήθηκα στο κεφάλι και μου επηρέασε την όραση. Το είπα σε πολύ κοντινούς μου, δεν πήγα εγώ στην αστυνομία. Γείτονες κάλεσαν την αστυνομία» είπε αρχικά η Ντέμη Γεωργίου.

«Καλύτερα να μη μιλήσω για το τι έγινε με το άλλο άτομο, ο καθένας παίρνει αυτό που του αξίζει τη δεδομένη στιγμή. Εγώ έχω συγχωρέσει και έχω ευχαριστήσει κιόλας γιατί σήμερα ξέρω πού να βάλω το όριο», εξομολογήθηκε η Ντέμη Γεωργίου.