Πανηγύριζε σαν μικρό παιδί με την Mustang που του πήρε δώρο η γυναίκα του

Newsroom
Πανηγύριζε σαν μικρό παιδί με την Mustang που του πήρε δώρο η γυναίκα του
Το βίντεο με τον 45χρονο να χοροπηδάει από την χαρά του έχει γίνει viral.

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει η αντίδραση ενός 45χρονου στο Αρκάνσας των ΗΠΑ όταν συνειδητοποιεί ότι η γυναίκα του, του αγόρασε μια Mustang, για χριστουγεννιάτικο δώρο.

Ο Τζίμι Γκριν ψάχνει την κάλτσα για να βρει το χριστουγεννιάτικο δώρο του και αντιλαμβάνεται ότι μέσα υπάρχει ένα κλειδί αυτοκινήτου. Όταν το βγάζει διαπιστώνει ότι επρόκειτο για το κλειδί μιας Mustang. «Μου αγόρασες μια γ... Mustang;», φωνάζει γεμάτος από χαρά ο 45χρονος, που συνειδητοποιεί ότι το αυτοκίνητο που είδε στο γκαράζ του γείτονα την προηγούμενη μέρα, προοριζόταν για τον ίδιο.

Ο Τζίμι χοροπηδάει και ουρλιάζει σαν μικρό παιδί και βγαίνει έξω για να δει το νέο του αυτοκίνητο. Η οικογένειά του τράβηξε το βίντεο με την αντίδρασή του και το ανέβασε στο TikTok όπου έχει πάνω από 13,4 εκατομμύρια προβολές.

Μια Mustang GT ήταν πάντοτε το αυτοκίνητο των ονείρων του Τζίμι και ποτέ του δεν πίστευε ότι θα είχε την ευκαιρία να την αποκτήσει. Η σύζυγός του τα Χριστούγεννα, βρήκε μια αγγελία ενός ζευγαριού που έψαχνε να πουλήσει μια Mustang. Έτσι αγόρασε το αυτοκίνητο και το έκρυψε στο γκαράζ του γείτονα για μια εβδομάδα.

Μιλώντας στο TikTok για την έκπληξη που έκανε στον σύζυγό της είπε: «Υπήρχαν Χριστούγεννα που ο Τζίμι έκανε δύο και τρεις δουλειές μόνο και μόνο για να περάσει η κόρη μας υπέροχες γιορτές. Αυτός λοιπόν ήταν ο τρόπος μου να του δείξω πόσο τον αγαπάμε».

Το βίντεο ολοκληρώνεται με τον Τζίμι να στέκεται στον δρόμο και να κλαίει από τη χαρά του λέγοντας: «Δεν ξέρω καν τι να κάνω», με τον γείτονα να του απαντά: «Μπες μέσα και άναψέ το!».