Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης είχε πουλήσει το εξοχικό του για να πληρωθούν άνθρωποι στο θέατρο (vid)

Newsroom
Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης είχε πουλήσει το εξοχικό του για να πληρωθούν άνθρωποι στο θέατρο (vid)
Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης μίλησε για τις δυσκολίες στο θέατρο, για τη σχέση του με το χρήμα, αλλά και για τον αδικοχαμένο Νίκο Σεργιανόπουλο.

Μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης έδωσε στο «ΜΕGA Καλημέρα» ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης.

Ο ίδιος δηλώνει οργανωτικός, με τη φράση «χύμα» να μην υπάρχει στη ζωή του. Η οργανωτικότητά του ίσως και να οφείλεται στο ότι είναι αγχώδης.

«Τα λεφτά για μένα είναι χαρτιά με νούμερα. Μόλις ακούω τη φράση "δουλίτσα να υπάρχει", θέλω να αυτοκτονήσω!», είπε και πρόσθεσε πως για να πληρώσει τους εργαζόμενους στο θέατρο αναγκάστηκε να πουλήσει ένα εξοχικό που είχε αγοράσει.

«Έρχομαι πρώτος και φεύγω τελευταίος από το θέατρο. Είμαι οργανωτικός, η φράση χύμα σε μένα δεν υπάρχει. Είμαι αγχώδης, για μένα δεν υπάρχει αύριο. Δεν σκέφτομαι ποτέ τα λεφτά, είναι χαρτιά με νούμερα. Μόλις ακούω τη φράση «δουλίτσα να υπάρχει», θέλω να αυτοκτονήσω. Αναγκάστηκα κάποτε να πουλήσω ένα εξοχικό που είχα σε ένα νησί για να πληρωθούν οι άνθρωποι στο θέατρο. Με τη σύζυγό μου δεν έχουμε καλή σχέση με το χρήμα, έχουμε περάσει πολύ φτωχικά και πολύ πλούσια. Αλλάζω συχνά σπίτια γιατί πλήττω», είπε αρχικά ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης.

Ο ηθοποιός μίλησε και για τον Νίκο Σεργιανόπουλο: «Ο Νίκος ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος, πολύ ευαίσθητος, με πολλές υπαρξιακές αγωνίες. Ήταν ένα θαυμάσιο παιδί, ένα χρυσό παιδί, άγιος άνθρωπος, δεν πείραξε ποτέ κανέναν. Ο Νίκος ήταν μια απόλαυση και μέσα στο χιούμορ πάντα, γελούσαμε τόσο πολύ».

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης αποκάλυψε πως αν δεν ήταν ηθοποιός θα ήταν μαραγκός και παραδέχτηκε πως έχει πολλούς ψυχαναγκασμούς.