Κατσαούνης στο Survivor: «Φίλησα τη Μυριέλλα και νόμιζα ότι θα με χαστουκίσει, αλλά δεν το έκανε, τη γουστάρω πολύ» (vid)

Newsroom
Κατσαούνης στο Survivor: «Φίλησα τη Μυριέλλα και νόμιζα ότι θα με χαστουκίσει, αλλά δεν το έκανε, τη γουστάρω πολύ» (vid)
Ο Γιώργος Κατσαούνης μίλησε για τον έρωτά του με την Μυριέλλα Κουρεντή και τα φιλιά τους.

Ένας μεγάλος έρωτας φαίνεται να αναβιώνει μέσα στο Survivor. Ο Γιώργος Κατσαούνης που έχει εκφράσει ανοιχτά τα συναισθήματά του για την Μυριέλλα Κουρεντή, μίλησε για άλλη μια φορά για τα συναισθήματα που τρέφει για την παίκτρια της κόκκινης ομάδας.

Οι Μαχητές ήταν αυτοί που κέρδισαν το αγώνισμα ασυλίας και μετά το τέλος έπεσαν στην πισίνα. Στη συνέχεια ακολούθησαν και οι Διάσημοι. Όταν ο Γιώργος Κατσαούνης είδε την Μυριέλλα Κουρεντή, την πλησίασε, την αγκάλιασε και στη συνέχεια την φίλησε στο στόμα.

Το σκηνικό επαναλήφθηκε κι αργότερα, όταν και πάλι προσπάθησε να διεκδικήσει φιλί της με την Μυριέλλα να μην μπορεί να αντισταθεί.

Λίγο αργότερα ο παίκτης των Μαχητών αναφέρθηκε στις τρυφερές στιγμές που είχε με την παίκτρια των Διάσημων λέγοντας: «Εγώ έχω αδυναμία στην Μυριέλλα, μου αρέσουν τα μάτια της και γενικά είναι πολύ όμορφη. Πήγα και την έπιασα και την φίλησα... Εντάξει δεν είναι κακό».

Και συνέχισε: «Νόμιζα ότι θα μου ρίξει κανένα χαστούκι αλλά τελικά δεν μου έριξε. Καλά και να μου έριχνε και κανά χαστούκι δεν θα την έλεγα και τίποτα. Μπορεί να τη φιλούσα κι άλλο. Ναι τη γουστάρω και την γουστάρω πάρα πολύ. Κι έχω πάρα πολλά συναισθήματα για τη Μυριέλλα. Και δεν ντρέπομαι να τα πω πουθενά. Άμα την πετύχω πάλι θα το κυνηγήσω πάλι το φιλάκι μου. Θα την ξαναφιλήσω πολλές φορές κιόλας».

Οι Μαχητές δεν φάνηκε να ενοχλούνται από αυτές τις εικόνες σε αντίθεση με κάποιους Διάσημους που κατακεραύνωσαν την συμπαίκτριά τους.