Καταγγελία: Ο Δήμαρχος Συκεών δέχθηκε απειλές για τα φθηνά PCR tests (vid)

Newsroom
Καταγγελία: Ο Δήμαρχος Συκεών δέχθηκε απειλές για τα φθηνά PCR tests (vid)
Ο δήμαρχος Νεάπολης – Συκεών, Σίμος Δανιηλίδης εξήγησε πως κατάφερε να ρίξει τις τιμές των PCR, μίλησε για την κουβέντα που είχε με τον Άδωνι Γεωργιάδη και αποκάλυψε τις απειλές που δέχθηκε.

Εδώ και μερικές μέρες, ο Δήμαρχος Νεάπολης-Συκεών, Σίμος Δανιηλίδης έχει έρθει στο προσκήνιο με αφορμή την κουβέντα που έχει ανοίξει για τα PCR tests και την τιμή τους.

Βλέπετε, την ώρα που μετά από διαμαρτυρίες η τιμή του μοριακού ελέγχου για τον κορονοϊό έπεσε στα 47 ευρώ, ο συγκεκριμένος κατάφερε εδώ και μερικούς μήνες να τον έχει εξασφαλίσει για τις ανάγκες του, με μόλις 27 ευρώ.

Την Παρασκευή το βράδυ, ο κ. Δανιηλίδης φιλοξενήθηκε στο «Ανατρεπτικό Δελτίο» του Alert όπου εξήγησε πως κατάφερε σταδιακά να ρίξει την τιμή μέσω διαγωνισμού που τηρεί όλες τις προδιαγραφές, λέγοντας πως στο νέο που θα γίνει τον Απρίλιο, είναι σχεδόν σίγουρος πως μπορεί να πέσει ακόμα και κάτω από τα 20 ευρώ.

Στην συνέχεια αποκάλυψε την επαφή που είχε με τον Υπουργό Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος του εξήγησε πως δεν μπορεί να ρίξει την τιμή κάτω από τα 47 ευρώ, γιατί θα έχουν πρόβλημα τα μικρά μικροβιολογικά και διαγνωστικά εργαστήρια, ενώ μίλησε και για τις διαμαρτυρίες που έχει δεχθεί από τον Ιατρικό Σύλλογο.

Μάλιστα αποκάλυψε οτι έχει δεχθεί απειλές για το θέμα αυτό σε μορφή «φιλικών συμβουλών», όπως είπε για «να μην χώνει την μύτη του σε αυτά τα πράγματα»!

Δείτε το video μετά το 18ο λεπτό...